Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Asistirao" tati

Plenković otvarao SP u džudu, a njegov sinčić za to vrijeme radio je ovo...

Andrej i Mario Plenković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
21.10.2017.
u 23:23

Premijerov otac Mario, inače sveučilišni profesor komunikologije, trenirao je džudo u mladosti

Poznato je da hrvatski premijer Andrej Plenković voli sport što je pokazao i dolaskom na otvaranje Svjetskog juniorskog prvenstva u džudu što se održava u Zagrebu. No, šef hrvatske vlade nije se u Domu sportova zadržao tek toliko da bi održao pozdravni govor i podijelio medalje već je sa zanimanjem ostao gledati i ostatak finalnog programa.

A u svemu tome društvo mu je pratio njegov sin Mario koji još nije napunio tri godine, ali se, čini se, jako dobro zabavljao. Dok je tata držao pozdravni govor i otvarao Prvenstvo on se penjao po stubama pobjedničkog postolja, a potom se igrao sa svojim džudaškim lavićem kojeg je nedavno dobio od predsjednika Svjetskog džudo saveza Mariusa Vizera.

Andrej i Mario Plenković
1/14

Premijer nam je kazao da ne bi imao ništa protiv kada bi i njegov sin Mario trenirao džudo, baš kao što je to činio njegov istoimeni otac inače sveučilišni profesor komunikologije.

Komentara 16

AL
Alkana
07:05 22.10.2017.

Bome treba dobro paziti na tog malog ljepotančića! Brz je i znatiželjan. Lijepo je da ga tata vodi sa sobom kad god može tako da se i mama može više posvetiti kćerkici. Zgodna je i premijerova žena. Nek budu sretni!

HR
Hrvatska
23:51 21.10.2017.

Kako mu je sladak sincic. Kao secer je.

19
195411
23:47 21.10.2017.

Pohvalno, pomagac mali ljepotancic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije