Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Pivarić se ozlijedio jer su igrači devet sati bili skvrčeni

'09.05.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - Druga finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa izmedju NK Osijek i GNK Dinamo. Tomislav Sorsa, Josip Pivaric. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
20.07.2012.
u 19:46

Loši uvjeti putovanja i smještaja u Bugarskoj koštali su Pivarića ozljede

Dinamov trener Ante Čačić ukazao je i na otegotne okolnosti koje su pogodile igrače Dinama uoči utakmice s Ludogorecom.

- Ustali su u šest ujutro, do 11 smo letjeli do Varne, a onda skučenim i zagušljivim autobusom putovali gotovo dva sata i došli u hotel koji nikako nema četiri zvjezdice, kreveti su bili loši pa sam tražio da se na dan utakmice igrači odmore u drugim sobama. A Ludogorec je prije nas otišao iz Austrije i lijepo se odmarao u svom kampu. Pivarić se ozlijedio upravo zbog toga, najspremniji je igrač i da nije imao zgrčene mišiće devet sati, ne bi se ozlijedio - drži Čačić.

Stoga, može se očekivati da će slika plavih u uzvratu biti drukčija.

Ključne riječi

Komentara 12

IC
ICCO
21:43 20.07.2012.

ajme, ustali u 6 ujutro i čak puna 2 sata su se dinamove curice vozile u autobusu??? ma stvarno grozno ! Normalno da se ozljedio, Zdravko pod hitno kupuj avion da se ovako što ne ponovi.

Avatar mohito
mohito
21:57 20.07.2012.

koje jeftino trazenje alibija za lose pripremljenu ekipu - vidlo se na njima da su fizicki lose pripremljeni i da nisu mogli pratit bugare koji su uvijek bili prvi na lopti, jaci u duelima i brzi u prodorima - s dinsmovci du dr kretali ko veterani. pivariceva ozljeda je samo posljedica nepripremljenosti - ak je on medju napripremljenijim igracima, onda mogu mislit kak su tek ostali (ne)pripremljeni...

OB
-obrisani-
21:08 20.07.2012.

Pivarić se ozlijedio jer su se igrači devet sati skvrčavali uz karte i kompjuter.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije