Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijede

Pivarić izgubljen i za utakmice 3. pretkola

\'28.04.2012., Zagreb, stadion Maksimir - 28. kolo MAXtv Prve lige: GNK Dinamo – NK Istra 1961.Josip Pivaric. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
19.07.2012.
u 17:04

Josip Pivarić nakon utakmice s Ludogorecom zadobio je manju rupturu zadnje lože i čeka ga nekoliko tjedana stanke, objavio je Dinamo na svojim službenim stranicama.

– Pivarić je osjetio jaku bol u loži i napustio igru, a današnji pregled i slike pokazali su da je riječ o manjoj rupturi zadnje lože. Oporavak? Takve ozljede obično traju dva-tri tjedna – kaže dr. Šebečić za stranice kluba.

Pivarić neće igrati uzvrat, a vjerojatno ni oba susreta 3. pretkola.

Srećom, Vida je prošao bez težih ozljeda.

– Domagoj Vida ima natučen nos, ali nije slomljen tako da tu neće biti većih problema – rekao je dr. Šebečić koji se cijelo jutro u suradnji s dr. Smodekom brinuo o igračima modrih.

Komentara 4

Avatar mohito
mohito
18:12 19.07.2012.

ovo je dokaz da se nije kvalitetno radilo na pripremama - ovakve se povrede dogadjaju igracima kad nisu dovoljno spremni na najvece napore...

PR
propalismoFranjoskroz
18:18 19.07.2012.

ružno zvuči ali,kako dečko igra bolje da ga nema u kadru

TA
tapiros
18:59 19.07.2012.

Bio je jedan od najboljiv dok je igrao - po mom mišljenju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije