Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
italija - AZERBAJDŽAN

Pirlo predvodi Italiju, igrači žele Balotellija

Mario Balotelli
DPA/PIXSELL
10.10.2014.
u 00:30

Prije gotovo 20 godina, 16. studenoga 1994., naša je reprezentacija u Palermu upisala prvu veliku službenu pobjedu (2:1).

Talijani će u Palermu ugostiti Azerbajdžan (20.45 sati). Italija je izvrsno startala u kvalifikacijama svladavši Norvešku u Oslu 2:0. Izbornik Antonio Conte obnovio je momčad nakon ispadanja u prvom krugu SP-a u Brazilu. Ni za Norvešku ni sad za Azerbajdžan nije zvao Maria Balotellija, "izmislio" je napadača Sassuola Simonea Zazu, koji mu se odužio pogotkom u Oslu.

Iako je dugogodišnji lider momčadi Andrea Pirlo nakon SP-a najavio oproštaj s nacionalnom vrstom, Conte ga je ipak uspio nagovoriti da se predomisli pa će tako Pirlo u Palermu opet predvoditi Italiju. Neće biti ozlijeđenih Montoliva, De Rossija, Barzaglija i Bonaventure, a novo je ime na popisu i napadač Southamptona Graziano Pelle, što jasno kazuje da Conte baš i ne "šmeka" Balotellija. U vrhu bi napada protiv Azerbajdžana trebali biti Zaza i Immobile, a na upit o Balotelliju, Zaza je rekao:

- Želio bih ga upoznati, Mario mi je jedan od najdražih i najboljih svjetskih napadača. Ne doživljavam ga kao suparnika za mjesto i vjerujem da bismo bili dobri partneri. Ali, o tome odlučuje izbornik - kaže Zaza.

>> Conte opet nije pozvao Balotellija u reprezentaciju Italije

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije