Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADO PETROVIĆ Bivši prvotimac okomio se na trenera

Petrović: Ljupko je prošlost, zašto ga Zubak štiti?!

12.11.2008.
u 20:02

Izbacivanje veteranske četvorke (Vlado Petrović, Anto Petrović, Kristijan Polovanec i Jasmin Agić) iz prve momčadi Croatije iz Sesveta je, čini se, vrh sante leda. Jer, u momčadi Ljupka Petrovića nešto nije u redu. Brojni su nezadovoljnici, a velikih problema s građenjem autoriteta ima trener Ljupko Petrović koji je, prema nekim izvorima, predsjedniku Zvonku Zubaku čak ponudio i ostavku. O stanju u klubu izjasnio se sada već bivši igrač prve momčadi Vlado Petrović.

- Naravno da ne trčimo kad dvaput dnevno treniramo u blatu. Smiju nam se ljudi koji gledaju naše treninge. Koga mi zavaravamo da je Ljupko Petrović dobar trener? Nije dobar nikomu od 28 igrača. Nije mi jasno zašto ga predsjednik Zubak podržava. Više ne mogu šutjeti. Ne želim osporavati njegov rad, ali njegovo je vrijeme prošlo. I nismo više u komunizmu da ja nemam pravo na svoje mišljenje. Neće on meni govoriti da nisam potreban u Sesvetama. On nije potreban ovoj momčadi koja zaslužuje bolji plasman. A najviše mu smeta što mene igrači više vole i poštuju nego njega. Zubak se odrekao pogrešnog Petrovića - kazao je Vlado Petrović.

Znate li nešto o tomu da je Ljupko Petrović Zubaku ponudio ostavku?

- Znam da je rekao predsjedniku: Ili će otići oni ili odlazim ja - zaključio je Petrović. A otpisani su jučer samo verificirali odluke klupskih čelnika i radit će s posebnim trenerom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije