Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE SU ŠANSE

Ovosezonski prvak želi usluge prvog vratara hrvatske reprezentacije

Hrvatski reprezentativci odradili još jedan trening u Rovinju
Srecko Niketic/PIXSELL
01.06.2021.
u 10:13

Nakon što su prošlog tjedna dogovorili izlazni transfer prvog vratara Mikea Maignana u redove Milana koji je za njegove usluge izdvojio 13 milijuna eura, jasno je kako je Lille krenuo u potragu za novom jedinicom. Nekoliko je imena bilo u užem krugu, ali debelim markerom podcrtano je ono Dominika Livakovića

Pisalo se o Rennesu, prije toga i o Montpellieru, ali izgleda kako je Dominik Livaković najbliži tome da karijeru nastavi u aktualnom prvaku Francuske, Lilleu, prenosi Germanijak.

Zadranin (26) je ove sezone skupio 48 nastupa za Plave u svim natjecanjima. Primio je 38 pogodaka, a u 23 ogleda njegova je mreža ostala netaknuta, a kontinuitet odličnih igara već nekoliko sezona zaredom jednostavno nije mogao proći ispod radara.

Da Livakovića prate brojni klubovi, to i vrapci na grani znaju. Uostalom, to nije ništa iznenađujuće, jer gotovo pa nema segmenta u kojem vratar Dinama i jedinica Hrvatske nogometne reprezentacije nije na vrhunskom nivou.

Nakon što su prošlog tjedna dogovorili izlazni transfer prvog vratara Mikea Maignana u redove Milana koji je za njegove usluge izdvojio 13 milijuna eura, jasno je kako je Lille krenuo u potragu za novom jedinicom. Nekoliko je imena bilo u užem krugu, ali debelim markerom podcrtano je ono Dominika Livakovića.

Procjenjuje se da je Lille spreman platiti 15 milijuna eura za vratara Dinama i Vatrenih. Francuzi pak pišu da Lille nije u najidealnijoj financijskoj situaciji, ali svi ti navodi uzimaju se s rezervom budući da iz godine u godinu klub ostvaruje ogromne izlazne transfere kojih se ne bi posramili ni najveći svjetski klubovi.

U slučaju da Livaković napusti Dinamo, za očekivati je da će njegovu ulogu preuzeti Ivan Nevistić. Talentirani Varaždinac ove je zime potpisao ugovor s Dinamom, Rijeka je na ime odštete dobila tri milijuna eura, a Plavi ni u kojem slučaju nisu u ugovor htjeli ugraditi mogućnost postotka od sljedeće prodaje budući da vjeruju da će jednog dana na Nevistiću višestruko zaraditi.

Osim njega, tu je i 'vječita rezerva' ili 'najbolji drugi golman lige', Danijel Zagorac, a nije nemoguće da se prvoj momčadi trajno priključi netko od talentiranih 'klinaca' poput Dinka Horkaša i Renata Josipovića.

Komentara 2

PE
pepomacan
20:20 01.06.2021.

Krelac koji je ovo pisao, bi morao znati da Nevistić nije Varaždinec!!

PE
PenicilinZaIdiote1
12:02 01.06.2021.

Zanimljivo kako svi podržavaju repku ali nitko ne bi htio da mi vlastiti sin bude navijač ili još gore da mu je kćer navijačica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije