Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLASIČNI IBRA

Ovako Ronaldov gol komentirati može samo Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.04.2018.
u 11:08

Komentarom o Ronaldovim škaricama sve je nasmijao nogometaš Stoke Cityja Peter Crouch.

Svi pričaju o nevjerojatnom golu škaricama Cristiana Ronalda u pobjedi Reala 3:0 kod Juventusa u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Oglasio se i Zlatan Ibrahović, koji je nedavno u debiju za Los Angeles Galaxy s dva sjajan gola režirao veliki povratak za pobjedu 4:3.

- Lijep gol, ali trebao bi probati sa 40 metara - rekao je Ibra aludirajući na svoj gol za reprezentaciju Švedske protiv Engleske.

Komentarom o Ronaldovim škaricama sve je nasmijao nogometaš Stoke Cityja Peter Crouch.

- Ima nas svega nekoliko koji to mogu napraviti.


 

Komentara 15

Avatar poljicanin
poljicanin
17:42 04.04.2018.

Dobro kaže Zlatan,treba takav gol dati sa 40 metara...

AD
Adrianbobo9
01:04 05.04.2018.

Medije su to a ne Ronaldo

NE
Nemanadimak
22:24 04.04.2018.

Ako cemo ispravno zbog opasne igre sudac je morao svirati prekrsaj. Protivnicki igrac je isao glavom na loptu a Ronaldo je imao visoko podignutu nogu. interesantno kako niko to nije primjetio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije