Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVAO U GOLU

Zidane: Ronaldov gol nije tako lijep kao moj

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
04.04.2018.
u 08:06

- Ja možda jesam Realov trener, ali istovremeno volim nogomet i prirodna je reakcija slaviti takav gol. Buffon je u pravu, takvim igračima treba samo skinuti šešir.

Real Madrid održao je lekciju nogometa u Torinu te slavljem protiv Juventusa 3:0 na krilima fenomenalnog Cristiana Ronalda napravio veliki korak prema polufinalu.

- Nije lako postići tri gola Juventusu. Imali su i oni svoje trenutke, stvarali nam neprilike, ali izdržali smo. Možda je 0:3 malo previše, ali odigrali smo da dobijemo na ovakav način. Sretni smo jer 3:0 kod Juventusa će se dogoditi samo nekoliko puta - rekao je trener kraljeva Zinedine Zidane pa dodao:

- Sretan sam našom partijom i igrom cijele momčadi jer potreban je rad i trud cijelog sastava da ostvariš ovakav rezultat.

Zizou je ulovljen kako slavi Ronaldov spektakularan gol škaricama.

- Ja možda jesam Realov trener, ali istovremeno volim nogomet i prirodna je reakcija slaviti takav gol. Buffon je u pravu, takvim igračima treba samo skinuti šešir. Messi i Cristiano Ronaldo su dobri kao Pele i Maradona - rekao je Zidane pa otkrio kako je njegov gol iz finala Lige prvaka protiv Bayera ipak ljepši.

- Možete usporediti ta dva gola. Moj je ljepši, ali ovaj je "svježiji". Možemo reći da je to jedan od najljepših pogodaka u povijesti nogometa, ne toliko lijep kao moj.

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:37 05.04.2018.

Svaka Cast i Zidanu i Ronaldu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije