Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE GOL

Ronaldo je letio: Čudesne brojke stoje iza spektakularnog gola

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.04.2018.
u 09:13

U trenutku udarca leđa su mu bila paralelna s travnjakom na visini od 1,41 metar, a desna noga kojom je zabio gol na nevjerojatnih 2 metra i 38 centimetara.

Cristiano Ronaldo s dva gola vodio je Real do pobjede 3:0 u Torinu protiv Juventusa u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Posebno je spektakularan bio drugi gol Portugalca koji je zabio škaricama, za koji su mu zapljeskali i navijači Juventusa.

- Ovacije navijača Juventusa? Nevjerojatan trenutak. Želim im se zahvaliti jer to mi se nikad nije dogodilo u karijeri - rekao je Ronaldo.

Španjolci su izračunali nevjerojatan podatak vezan uz taj gol Portugalca. U trenutku udarca leđa su mu bila paralelna s travnjakom na visini od 1,41 metar, a desna noga kojom je zabio gol na nevjerojatnih 2 metra i 38 centimetara.

Ronaldu se poklonio i vratar Juventusa Gianluigi Buffon koji je primio devet golova iz deset posljednjih udaraca Portugalca prema njegovom golu.

- Ronaldo je šampion koji je na nevjerojatnoj razini. On i Leo Messi su ti koji udaraju pečat najvažnijim pobjedama svojih momčadi. Može ga se usporediti s Peleom i Maradonom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije