Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Ima li nade za Schumachera? 'Užasna je pomisao da nije niti blizu starog Michaela kakvog znamo'

A3724 Felix Heyder
15.09.2023.
u 11:29

Michaelov brat, Ralf Schumacher, potpuno se promijenio, a to je potvrdio još jedan bivši pilot Formule 1 John Herbert, bivši Michaelov kolega dok je vozio za momčad Benettona.

Prošlo je gotovo 10 godina od grozne nesreće koju je Michael Schumacher doživio na skijanju u Francuskoj, ali i danas se jako malo zna o njegovom zdravstvenom stanju. Supruga Korina izolirala je bivšeg asa Formule 1 od javnosti i o slavnom Nijemcu se vrlo malo zna. 

Michaelov brat, Ralf Schumacher, potpuno se promijenio, a to je potvrdio još jedan bivši pilot Formule 1 John Herbert, bivši Michaelov kolega dok je vozio za momčad Benettona.

VEZANI ČLANCI:

- Često smo se susretali, Ralf je morao napraviti puno stvari za obitelj zbog Michaela. Potpuno je drugačiji od one osobe iz F1 karijere. Promijenio se jer ga je na to natjerala situacija oko brata - izjavio je Herbert.

Postoje navodi da nema nade oko Michaela, a na te glasine se osvrnuo bivši Schumijev kolega.

- Nikad nema vijesti. Ono što znamo je da ne čujemo ništa pozitivno. Užasna je pomisao da još uvijek nije u stanju da bude blizu Michaela kojeg se svi sjećamo. To je veoma tužno - rekao je. 

 

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:34 15.09.2023.

Meni je sramotno da se rade ovakvi članci za skupljanje klikova. Čovjek i legenda Schumacher je ostao trajno onesposobljen poslije ozljede glave 2013. godine. Njega kao takvog više nema. Niti će ga ikada više biti. Pitanje je samo kada će isključiti aparate i koliko misle novca dati u održavanje njegova "života".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije