Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILA U ZATVORU

Osvajala je svjetske medalje, a danas prodaje gole fotografije: 'Kad si gladan, spreman si na sve'

veronagymnast2 Instagram screenshot
06.11.2023.
u 18:59

Čak je dobila i titulu jedne od sportašica godine u rodnoj Nizozemskoj, sve je bilo idealno, ali onda se dogodio strmoglavi pad.

Nizozemska gimnastičarka Verona van der Leur glasila je za veliku nad tog sporta, u dobi od samo 14 godina osvojila je dvije juniorske medalje na Europskom prvenstvu. Dvije godine kasnije postala je vlasnica još pet medalja, tri sa Svjetskog kupa te jedno srebro sa Svjetskog prvenstva.

GALERIJA Gimnastika u Osijeku ponovno privukla svijet

1/24

Čak je dobila i titulu jedne od sportašica godine u rodnoj Nizozemskoj, sve je bilo idealno, ali onda se dogodio strmoglavi pad. Do njezine 17. godine sve je išlo sjajno, ali onda je otkrila da je razmišljala i o samoubojstvu. Nešto kasnije je završila u porno-industriji, a danas na svojoj stranici prodaje golišave fotografiju za manje od dva eura. 

- Kad nemate hrane i morate krasti, to je prelazak granice, prelazak vlastitih granica što nikad niste mislili da ćete učiniti. Ali da biste preživjeli, učinit ćete baš sve što je potrebno - rekla je u jednom razgovoru. 

VEZANI ČLANCI:

Također, zbog ucjene jednog para i golih fotografija na kraju je završila u jednom trenutku i iza rešetaka, provela je u zatvoru 72 dana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije