Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ZAVRŠETAK

Sirijac kojem je snimateljica podmetnula nogu postao trener u Madridu!

Osama al-Abd al-Mohsenu
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
17.09.2015.
u 10:05

Osama al-Abd al-Mohsenu postao trener u španjolskom klubu CENAFE

Sirijac Osama al-Abd al-Mohsenu postao je nogometni trener u Madridu! Tog Sirijca svijet je upoznao nakon što mu je mađarska snimateljica Petra László podmetnula nogu i oborila ga na tlo dok je držao dijete u rukama.

No u sirijskim nogometnim krugovima poznat je otprije pod imenom Osama al-Ghadab i kao trener vodio je Al-Fotuwa SC iz najelitnijeg ranga tamošnjeg nogometa. Upravo taj podatak spominjao se dok bi se vrtjela sramotna snimka sa sad već otpuštenom snimateljicom iz Mađarske i predsjednik nogometne škole CENAFE Miguel Angel Galan odlučio mu je pomoći.

Kontaktirao je novinare u mađarskim medijima da pomognu pronaći nesretnika koji je 8. rujna pokušao pobjeći iz prihvatnog kampa kako bi izbjegao deportaciju ili se suočio sa zabranom odlaska u Njemačku ili neku bogatiju zemlje Europske unije. Na kraju je Galan i uspio, saznao je gdje se Mohsen nalazi, a u tom trenutku već je bio u Njemačkoj, te mu odlučio ponuditi posao preko Mohameda El Laubrozzija, zaposlenika nogometne škole koji priča arapski.

Presretni Sirijac nije ni sekunde dvojio kad je čuo ponudu i već drugi dan bio je u zrakoplovu sa svojim sinom Zaidom te ubrzo i stigao u Getafe, gdje se CENAFE nalazi. Sigurno je da će mu se svidjeti u predgrađu Madrida, inače poznatom po vrlo mirnom načinu života, ali i po nogometnom klubu koji se trenutno natječe u Primeri. Prošle sezone za njega je nastupao i sad već bivši hrvatski reprezentativac Sammir.

I na kraju priče, kako su one ružne scene rušenja Osame i njegova sina Zaida obišle svijet, tako sad obilazi i ova uistinu lijepa vijest, koja bi mogla biti primjer ostalima pa ćemo možda uskoro svjedočiti sličnima.

>> Sirijac kojeg je udarila mađarska snimateljica je prvoligaški nogometni trener

Komentara 5

PA
pajokola1
13:23 17.09.2015.

Ha ha dobra ti ova komšijska,a ni vama ne bi bilo loše da ste ga zaposlili da vodi nogometnu rep,Srbije...nije da vam cveta cveće....

DU
Deleted user
12:28 17.09.2015.

Komšije propustili ste šansu za novog trenera repke:))

EN
enresu
21:27 21.09.2015.

Osama al-Abd al-Mohsen je član Al-Nusre muslimanske terorističke organizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije