Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požari u Kaliforniji

Olimpijsko zlato izgubio u požaru: UFC-ov borac se spasio skokom s 2. kata

Henry Cejudo
Foto: Instagram
11.10.2017.
u 22:09

Iz opasne situaciji izvukao se s opekotinama na nogama, a svoje iskustvo podijelio je s drugima

Henry Cejudo, bivši olimpijski prvak u hrvanju i jedan od najboljih boraca UFC-ove muha kategorije, jedva se spasio iz požara skokom s drugog kata hotela, a pritom se lakše ozlijedio. 

Iz opasne situaciji izvukao se s opekotinama na nogama, a svoje iskustvo podijelio je s drugima. Otkrio je i hoće li se boriti na UFC 218 eventu, gdje ima ugovoren nastup protiv Sergia Pettisa, piše Fightsite.

Cejudo se fanovima obratio Instagram objavom, gdje je pokazao kako izgledaju njegove opekotine, a ispod slike je napisao nešto o tome kako se osjeća te o planovima oko svoje iduće borbe, koju je ugovorio za 2. prosinca protiv Sergia Pettisa.

“Pozdrav svima, želim vam se zahvaliti za ljubav i podršku. Noga mi nije slomljena, nego imam opekotine, bit ću dobro. Duga je to priča i viši ćete znati nakon što dam interview. Trenutačno sam na putu u Brazil, gdje bih trebao krenuti obavljati posao na UFC 218”, objavio je Cejudo, čime je potvrdio kako borba ostaje u njegovim planovima.

Kasnije je Cejudo dao intervju, u kojem je objasnio što se dogodilo u Kaliforniji te kako je došlo do situacije u kojoj je bio prisiljen skakati s drugog kata.

- Kada se oglasio alarm i kada je krenula evakuacija, pogledao sam kroz prozor i sve je bilo u redu. Mislio sam da je netko nehotično stisnuo alarm, pa sam se vratio u krevet. Kad sam se kasnije probudio sam imao što vidjeti. Vidio sam kuće koje gore, a onda sam pogledao lijevo i vidio sam kako pola hotela u kojem odsjedam gori. Bilo je strašno, uspio sam samo navući hlače i krenuti tražiti spas. Otvorio sam prozor i skočio dolje. Pao sam na trijem koji je već gorio i tu su došle opekotine. Spustio sam se dolje i nastavio bježati. Sve je oko mene gorjelo, bilo je grozno - objasnio je Cejudo.

U hotelu je sa sobom imao zlatnu medalju osvojenu na olimpijskim igrama u Londonu, koja je na kraju vjerojatno otišla u nepovrat. O tome je još rekao:

- Medalje je samo predmet, ono što vrijedi su krv, znoj i suze koje sam uložio da bih došao do nje. Te uspomene ću uvijek nositi sa sobom. Ovo je tragedija, kao i ono što se dogodilo u Vegasu. Ne mogu žaliti za medaljom, glavna stvar je da sam preživio, sretan sam što sam izvukao živu glavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije