Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA

Odvjetnik Zvonimira Bobana: Tužit ćemo Heraka zbog klevete, difamacije i laži!

Events - Festival dello Sport 2021 - Saturday
Ettore Griffoni / IPA
10.02.2024.
u 18:00

Herak je, ničim izazvan, na svom facebooku napisao: "Bobanovo abdiciranje iz Uefe nije ništa drugo do zabijanje noža u leđa čovjeku koji mu je omogućio da de facto postane drugi čovjek Uefe."

Ivan Herak, bivši ministar turizma RH, odnosno nekadašnji glavni menadžer strateškog planiranja, fondova EU i promocije Hrvatskog nogometnog saveza objavio je vrlo oštar status protiv Zvonimira Bobana, donedavnog drugog čovjeka Uefe koji se zbog moralnih razloga razišao s Aleksanderom Čeferinom.

"Bobanovo abdiciranje iz Uefe nije ništa drugo do zabijanje noža u leđa čovjeku koji mu je omogućio da de facto postane drugi čovjek Uefe. Bit je svega da se iza Bobanova kvazimoralnog čina krije njegova ambicija da naslijedi Čeferina na mjestu predsjednika", napisao je na Facebooku Ivan Herak, za kojeg smo saznali da je dobar s Čeferinom.

VEZANI ČLANCI:

Nakon ovako oštrih riječi kontaktirali smo odvjetnika Zvonimira Bobana koji nas je obavijestio da će protiv Ivana Heraka biti podnesena kaznena prijava zbog klevete, difamacije i laži. 

Inače, Herak je široj javnosti možda najpoznatiji po tome što je 2005. nepravomoćno osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog navodnih malverzacija oko izgradnje golf-terena. Proveo je 20-ak mjeseci i u zatvoru, a onda je oslobođen.

Komentara 22

Avatar southman
southman
19:47 10.02.2024.

Kakav je smisao poskjednje recenice u tekstu. Kad ste je vec napisali mogli.ste napisati i kakva je bila pravomocna presuda.

FR
freeshooter
21:15 10.02.2024.

..ajde, pa nije Herak ništa krivo rekao, samo ono što je i što stoji... a uz isto je i činjenica da su sve optužbe protiv Heraka pravomoćno odbačene i poništene, kada se već spominju...

SA
sanikol
20:17 10.02.2024.

Gospodo, Herak je bio u zatvoru ali je pravomoćnom presudom oslobođen koptužbi bez obzira tko ga je branio. (navodno Ćeferin i društbo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije