Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petorica kandidata

Obavljen drugi krug razgovora, Brbićev nasljednik bit će poznat u utorak

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
15.05.2016.
u 08:30

- U utorak u 14 sati objavit ćemo ime predsjednika - kratko je nakon drugog kruga pregovora kazao predsjednik NO-a Slaven Marasović.

Ništa od bijelog dima s Poljuda, cijelu subotu trajali su razgovori sedmorice članova Nadzornog odbora Hajduka s kandidatima za predsjednika uprave, koji će naslijediti Marina Brbića. Petorica kandidata krenula su u subotu u 10 sati, svaki od njih u drugom krugu razgovora izlagao je svoj program "nadzornicima". Prvi je u ispovjedaonici bio Aljoša Bašić, aktualni direktor marketinga, pa je slijedio Igor Garača (Hrvatske pošte), potom Ivan Kos (privatni poduzetnik, vlasnik tvrtke Dimnjaci), pa Nikša Petrušić iz Samobora (PBZ) i na kraju je na razgovoru bio Toni Štambuk (AD Plastic). 

- U utorak u 14 sati objavit ćemo ime predsjednika - kratko je nakon drugog kruga pregovora kazao predsjednik NO-a Slaven Marasović.

Nadzorni odbor sastat će se u utorak točno u podne kako bi izglasao odluku o predsjedniku. Premda će "nadzornici" kuloarski reći da su kandidati bili odlični, očito ih nitko nije impresionirao onako "iz prve". Jer, da je netko od kandidata ostavio dojam na "nadzornike" da je on taj, odmah bi bio i izabran. Ovako je NO uzeo mini "time-out" za donošenje konačne odluke. 

Komentara 4

SO
sonce
09:33 15.05.2016.

Prestanite se sramotiti s tako dugim izborom. Najbolje, da prodate tu sramotu od hajduka. Čak hajduk Kula je bolji od vas.

LU
lukivoda
09:43 15.05.2016.

pa valjda ima tu naš hajduk zadnju riječ i liga antifašista

BJ
Bjelovar112
12:56 15.05.2016.

milance ih zeznuo raspustio sdp u Splitu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije