Naslovnica Sport HNL

Novi napad u Splitu, ovaj put psećim izmetom! Pogledajte što se dogodilo

– Mogu reći da sam očekivao napad s obzirom na ozračje koje vlada u gradu. Nitko više ne smije uputiti kritiku prema Hajduku i modelu koji egzistira. Za eksces ne bih rekao da je djelo navijača nego huligana – rekao je Bukovac nakon incidenta.
22. veljače 2019. u 14:15 3 komentara 6706 prikaza
Napad
Foto: Dalmatinski portal

Mokrim pijeskom usred konferencije za novinare danas u hotelu park napadnuti su Vedran Bukovac i Ivica Prnjak iz Građanske inicijative ''Bit će bili što su bili'' koja okuplja navijače Hajduka nezadovoljnih funkcioniranjem udruge Naš Hajduk.

Torcida Nova udruga Sukob frakcija Hajdukovih navijača? 'Nezadovoljni smo radom 'Našeg Hajduka''

– Mogu reći da sam očekivao napad s obzirom na ozračje koje vlada u gradu. Nitko više ne smije uputiti kritiku prema Hajduku i modelu koji egzistira. Za eksces ne bih rekao da je djelo navijača nego huligana. Navijači su snaga Hajduka i bez njih ne može postojati. U ovom slučaju ne želim etiketirati – rekao je Bukovac nakon incidenta.

Igor Štimac Bez dlake na jeziku Štimac opet nemilosrdno opleo po aktualnom vodstvu Hajduka

Dalmatinski portal piše da je u vrećici bio pijesak pomiješan sa psećim izmetom. Ova akcija, zaključuju, nalik je na incident koji je doživio pisac i novinar Ante Tomić.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • derin:

  Pola Splita pretpostavlja tko stoji iza ove inicijative, ta je osoba propala na svim područjima djelovanja i u Hajduku, tako da nema sto u Hajduka raditi. Ali ova mularija mora prestati s ovim, samo sramote sebe i rade antireklamu i ... prikaži još! Hajduku i Splitu. Živimo u demokraciji i svako ima pravo na mišljenje. Recimo moj dojam je da je Huljaj zadnjih mjesec, dva bio na najboljem putu, puno bolji od brbica i kosa.

 • Avatar VinkoL
  VinkoL:

  Kad malo proanaliziraš učestala splitska prezimena, a kojih u daleko većem broju ima "s one strane Drine" ne treba se čuditi da su tamo svakodnevni ekscesi. Promijenili su oni vjeru kad su pobjegli pred Turcima, ali geni su geni.

 • san.martino:

  Vedrane,ne daj se huliganima!Sumartin je uz tebe!