Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA Sveopća tučnjava izbila je na utakmici između Crvene zvezde i Gornika

Nogometaši Zvezde dijelili šamare na Cipru

05.02.2009.
u 12:32

Zanimljiva i nimalo sportska priča dolazi s Cipra. Tamo se, naime, na pripremama nalaze nogometaši Crvene zvezde, ali sudeći po scenama viđenim na susretu protiv poljskog Gornika, vjerojatnije je da se Zvezdaši pripremaju za neki boksački obračun nego za nastavak prvenstva.

Ratoborni Straka
Trebala je to biti prijateljska utakmica, ali nekoliko aktera nije se ponašalo nimalo prijateljski. Prije svih se tu misli na braniča poljske momčadi Pawela Strake te dvojca bez kormilara u sastavu Ognjen Koroman i Nenad Milijaš. Iako je opća tučnjava, koja je, naravno, i prekinula susret, počela "tek" u 20. minuti, koškanje je počelo od prvog sučevog zvižduka. Straka je očigledno u susret ušao prilično "nabrijan" te je serijom grubih startova natjerao Koromana da mu dobro zapamti ime i lice. Kako ni sudac nije reagirao na poteze poljskog braniča, stvar su u svoje ruke preuzeli sam Koroman i pridruženi mu partner u istjerivanju pravde Nenad Milijaš.

Njih su dvojica išamarali agresivnog Straku, a ruku im je pružio i Paljanin. Naravno, poljski nogometaši odmah su krenuli pomoći svom suigraču, a tada je nastao pravi kaos. Nije se tu znalo tko pije, a tko plaća, tko dijeli batine, a tko ih dobiva. Obračun ipak nije tako dugo trajao, a kada su se strasti malo primirile, ciparski je sudac odlučio prekinuti susret. Ipak, obje su momčadi ostale kasnije na terenu kako bi odradili još jedan trening. Tako su nogometaši Gornika trenirali na jednoj polovici igrališta, a nogometaši Zvezde na drugoj.

Iz beogradskog kluba stiglo je i priopćenje u kojem ja rečeno kako je svima žao zbog toga što se dogodilo, ali kako ničega ne bi bilo da je ciparski sudac na vrijeme sankcionirao grubosti Pavela Starka

Letjeli su i udarci šakama
S druge strane, poljski mediji pišu kako je odluka o prekidu utakmice stigla od strane trenera Gornika Henryka Kasperczaka, a izjavu za medije dao je drugi trener poljske momčadi, Jerzy Kowalik.

- Nije bilo drugog izbora nego prekinuti susret nakon brutalnog napada na našeg igrača. Nije tu bilo samo udaranja nogama, letjeli su i udarci šakama - žalio se Kowalik.

U ovom trenutku manje bitno, ali da spomenemo kako je susret prekinut pri vodstvu Zvezde od 1:0, a prije samog ogleda, oba su trenera naglašavala kako je ovo za njih veoma bitna provjera.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije