Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO CIJELOM ZAGREBU

Noćas osvanule stotine plakata: Boysi igračima Dinama poslali jasnu poruku!

Zagreb: Bakljada Bad Blue Boysa na Maksimiru
Luka Stanzl/PIXSELL
25.10.2022.
u 14:27

O interesu za utakmicu dovoljno govori činjenica da su ulaznice puštene u prodaju za vikend, a već u nedjelju u 15 sati i 30 minuta su sve bile rasprodane

Dinamo večeras u skupini E Lige prvaka igra utakmicu petog kola protiv Milana u Maksimiru (21:00, Arena 1), utakmicu koja ima velike indikacije za potencijalno europsko proljeće hrvatskog prvaka. 

O interesu za utakmicu dovoljno govori činjenica da su ulaznice puštene u prodaju za vikend, a već u nedjelju u 15 sati i 30 minuta su sve bile rasprodane

Dinamovi navijači, Bad Blue Boysi, na utakmicu dolaze u velikom broju i ispunit će sjevernu tribinu, a noć uoči utakmice su si također dali truda. 

Pokušali su Dinamovi navijači manifestirati rezultat utakmice time što su u noći s ponedjeljka na utorak cijeli Zagreb oblijepili sa stotine plakata s natpisom 'pobjeda', jer Dinamova pobjeda u večerašnjem ogledu lako može značiti osiguravanje nastavka natjecanja u Europi za ovu sezonu.

Navijači Dinama oblijepili Zagreb natpisom 'Pobjeda', pogledajte video >>>>>>>>>>>

Komentara 2

DU
Deleted user
08:56 26.10.2022.

Polako se BBB,nažalost,pretvaraju u torcidu u ligi prvaka,skupinu koja lebdi u oblacima nerealnih očekivanja potpomognuta nekim novinarskim usijanim glavama tako da smo sinoć vidjeli kako su im talijani lako očitali lekciju.Sinoć se vidio doseg veznog reda u usporedbi sa jakimm Milanom,nula bodova.Ovi stoperi Šutalo i Perić nemaju kome dati loptu pa su morali napucavati (unaprijed izgubljeno )na centar,a tamo nikoga u plavom dresu koji bi primio i nešto odigrao.Ivanušec je već više puta pokazao da on nije taj.Ademi već duže vrijeme ništa isto kao i Oršić.Talijani su ih strpali u džep.To u HNL-u možda i može proći ali u LP ne.I RB Salzburg je u ovom trenutku bolji i bolje igra tako da samo neki zaluđenko može očekivati u Londonu neko čudo.Treba se čuvati pet komada i misliti na HNL za ovu godinu i vidjeti za dalje...

DU
Deleted user
15:07 25.10.2022.

Taj je! Mi Dinamovci očekujemo pobjedu! No ona neće doć ak Čačić parkira autobus! DInamo ne zna igrat bunker jer ga nikad ne igra! DInamo mora igrat i napadat kao u HNL-u. Nikakvih 5 igrača u zadnjoj liniji! To svi znaju u Zagrebu osim Čačinja! Ajde Čačiću iznendi s formacijom, pokaži M_D_!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije