Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM LAKO

Njemački rukometaš iskreno priznao kako su se osjećali nakon poraza od Hrvatske

Slalvlje hrvatskih rukometaša protiv Njemačke
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/14
19.01.2020.
u 07:00

Bila je to zaista vrhunska utakmica, ovo je moglo biti finale Europskog prvenstva. Fantastična borba s obje strane. Bili smo jako emotivni, i mislim da smo odlično igrali. Ali na kraju smo sada osjećamo brutalno razočarenje, rekao je Pekeler.

U dvoboju 2. kola I skupine EURA u Beču su hrvatski rukometaši pobijedili Njemačku s 25-24 (11-14) i osigurali polufinale.

Naši igrači bili su oduševljeni pobjedom.

-  Bila je to jako teška utakmica. Preponosan sam na ove dečke i cijelu momčad. Nije bilo nimalo lako igrati. Bila je prevelika želja u prvom dijelu. Htjeli smo u pet minuta riješiti utakmicu. Nismo smjeli ići tako, ali mi smo takvi. Htjeli smo to brzo završiti. Dogovor je bio da nećemo dobiti ni u 1. minuti ni u 15. minuti, već da moramo svih 60 minuta izdržati u borbenom stilu. Pokazali smo momčadski duh. Ovo me podsjetilo na Ligu prvaka i Vardar kad smo gubili. Morate vjerovati u nešto i to će doći. Ljudi radujte se, sretni smo - rekao je igrač utakmice Igor Karačić za RTL.

- Znao sam da ćemo pobijediti, vidjelo se na licima njihovim da nemaju rješenja za našu obranu. Iskoristili smo to s kontrama, zasluženo smo pobijedili - rekao je Luka Cindrić.

A kako je bilo s druge, poražene strane? Možemo samo zamisliti, a možda nam pomogne i jedna izjava iz njemačkog tabora.

Hendrik Pekeler, njemački kružni napadač izjavio je poslije poraza od Hrvatske i oproštaja od borbe za medalju:

- Bila je to zaista vrhunska utakmica, ovo je moglo biti finale Europskog prvenstva. Fantastična borba s obje strane. Bili smo jako emotivni, i mislim da smo odlično igrali. Ali na kraju smo sada osjećamo brutalno razočarenje.

>>> Pogledajte slavlje hrvatskih navijača nakon utakmice s Njemačkom

 

Komentara 34

NA
Naj
09:17 19.01.2020.

Na idućem evropskom prvenstvu u ragbiju #švabe mogu do zlata sa ovakvom igrom.

BU
Bubalamala
08:33 19.01.2020.

Teško je to kad protivniku daš nadu a onda ga ovako okrutno kazniš. No rukomet se igra 60 minuta.

Avatar zajutrak
zajutrak
08:19 19.01.2020.

Nema slađeg nego kada mali zabije velikom !! Čestitke Kaubojima i Červaru :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije