Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S nama na terenu!

Duvnjak se zahvalio navijačima porukom koja će odjeknuti

Domagoj Duvnjak
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
31.01.2020.
u 20:25

Osim rukometaša na ovogodišnjem EP veliku pažnji privkli su i hrvatski navijači. Červarovi izabranici imali su fantastičnu podršku od Graza, Beča, pa sve do Stockholma

Hrvatski rukometaši nisu osvojili europsko zlato, jedino koje im nedostaje. U finalu ovogodišnjeg EP-a Hrvatska je izgubila protiv Španjolske s 20:22.Hrvatski kapetan izabran je za najboljeg igrača prvenstva.

A osim rukometaša na ovogodišnjem EP veliku pažnji privkli su i hrvatski navijači. Červarovi izabranici imali su fantastičnu podršku od Graza, Beča, pa sve do Stockholma.

>> Pogledajte galeriju: Ove fotografije s EP-a se pamte 

Domagoj Duvnjak
1/14

Hrvatske rukometaše u svakoj utakmicu bodrilo je nekoliko tisuća navijača, puni dojma ostali su i nakon sjajnog dočeka u Zagrebu i Mostaru.

Kapetan Domagoj Duvnjak posebno emotivnom objavom zahvalio se navijačima:

'Odavno su naši snovi, bitke, emocije i uspjesi prestali biti samo naši, jer je navijačko srce uvijek s nama na terenu! Neopisivo je koliku snagu daju vaša podrška, prisutnost, pjesma, suze i veselje, što srcem vatrenim sve s nama proživljavate, pogotovo kada za ovo živiš, sanjaš, trudiš se i vjeruješ, a onda se sve napokon ostvari... shvatiš da nijedna medalja, kojeg god sjaja, ne može nadmašiti vaš sjaj! Od srca vam hvala za zajedništvo, ponos i snagu kojima ste nas vodili do samog kraja', napisao je Domagoj Duvnjak na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odavno su naši snovi, bitke, emocije i uspjesi prestali biti samo naši, jer je navijačko srce uvijek s nama na terenu! Neopisivo je koliku snagu daju vaša podrška, prisutnost, pjesma, suze i veselje, što srcem vatrenim sve s nama proživljavate, pogotovo kada za ovo živiš, sanjaš, trudiš se i vjeruješ, a onda se sve napokon ostvari... shvatiš da nijedna medalja, kojeg god sjaja, ne može nadmašiti vaš sjaj! Od srca vam hvala za zajedništvo, ponos i snagu kojima ste nas vodili do samog kraja!🇭🇷🇭🇷 #iznadsvihhrvatska #igrajmojahrvatska #proudtobecroat #neopisivo #ovdjenitkonijenormalan #hvalanavijaci #hvalaekipa #ekipa #ponos #zeljkomusa #mihrvati #adidas #adidasathletics @katalmedia @saschaklahn @hrs_insta

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

>> Pogledajte što je izbornik Lino Červar rekao na dočeku na Trgu

Komentara 10

Avatar Vrijeme
Vrijeme
21:43 31.01.2020.

Duvnjak ce biti zapamcen za sva vremena po onoj utakmici protiv Norveske. Ono je bilo pravo "umri muski".

IL
ilijan
20:51 31.01.2020.

Domagoj sve najbolje u daljnjim natjecanjima

IL
ilijan
20:50 31.01.2020.

Domagoj sve najbolje u daljnjim natjecanjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije