Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIRIVANJE SITUACIJE

Ništa od 2500 kuna mirovine za Antu Kostelića: 'Nije još predao zahtjev za mirovinu'

Borna Filic/PIXSELL
04.05.2021.
u 20:21

Mirovinu treneri dobivaju na osnovu saveza ili kluba od kojeg su dobivali osnovnu plaću. U Kostelićevu slučaju to je skijaški savez.

Direktor Hrvatskog skijaškog saveza Vedran Pavlek odbacio je tvrdnje prema kojima bi Ante Kostelić trebao primati svega 2500 kuna mirovine.

- Anti Kosteliću poslodavac je Hrvatski skijaški savez, kojem on još nije ni podnio zahtjev za odlaskom u mirovinu - izjavio je za 24sata Pavlek.

Mirovinu treneri dobivaju na osnovu saveza ili kluba od kojeg su dobivali osnovnu plaću. U Kostelićevu slučaju to je skijaški savez.

- Prema svim izračunima, njegova će mirovina biti nemjerljivo veća nego što kaže - tvrdi Pavlek.

Problem je nastao nakon izjave proslavljenog trenera za HRT.

- U društvu koje ne može valorizirati ono što si radio ili ne može slijediti i dati o tome određeno mišljenje i ocjenu, u takvom društvu je čovjek kao ja ili netko drugi izgubljen. Kako ja mogu biti zadovoljan kad oni koji ocjenjuju nisu zadovoljni? Onaj tko je mene degradirao iz vrhunskog trenera u nekakvog drugog, znači da nije zadovoljan sa mnom. Zar tebi nije neugodno da čuješ da ću ja npr. imati penziju od dvije i pol tisuće kuna?

Komentara 7

BR
Breoxs
20:54 04.05.2021.

Svaka čast što je napravio s Ivicom i Janicom, ali Gipsa treba zaboraviti kao relevantnog sugovornika! Samo unosi nemir, stvara se kriva percepcija, uvijek je u otporu i vječito nezadovoljan! Jednostavno težak karakter i konfliktna osoba. Ali to ne umanjuje ono što je napravio s Ivicom i Janicom! I volio bih da ima mirovinu od 12.000 kuna, ako je to po zakonu. Mirovinu je zaslužio!

Avatar majkuvam
majkuvam
21:48 04.05.2021.

A koliko je uplaćivao u mirovinski fond od nagrada koje su osvojili sin i kćer?

BR
Breoxs
21:23 04.05.2021.

Ante Kostelić i Ratko Rudić su progovorili o svojim mirovinama! Sad čekamo Joška Vlašića i Linu Červara! Jedini koji je bio pametan je Ćiro! Otišao je u Švicarsku 1963. i u Švicarskoj radio do 1978. Dakle, onaj minimum od 155 godina. Ćiro ima švicarsku mirovinu, veću nego da je Gips u Hrvatskoj osvojio 44 zlatne olimpijske medalje. Ćiro gospodin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije