Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIRIVANJE SITUACIJE
Povratak na članak

Ništa od 2500 kuna mirovine za Antu Kostelića: 'Nije još predao zahtjev za mirovinu'

Mirovinu treneri dobivaju na osnovu saveza ili kluba od kojeg su dobivali osnovnu plaću. U Kostelićevu slučaju to je skijaški savez.

Komentari 7

BR
Breoxs
20:54 04.05.2021.

Svaka čast što je napravio s Ivicom i Janicom, ali Gipsa treba zaboraviti kao relevantnog sugovornika! Samo unosi nemir, stvara se kriva percepcija, uvijek je u otporu i vječito nezadovoljan! Jednostavno težak karakter i konfliktna osoba. Ali to ne umanjuje ono što je napravio s Ivicom i Janicom! I volio bih da ima mirovinu od 12.000 kuna, ako je to po zakonu. Mirovinu je zaslužio!

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
21:48 04.05.2021.

A koliko je uplaćivao u mirovinski fond od nagrada koje su osvojili sin i kćer?

VL
BR
Breoxs
21:23 04.05.2021.

Ante Kostelić i Ratko Rudić su progovorili o svojim mirovinama! Sad čekamo Joška Vlašića i Linu Červara! Jedini koji je bio pametan je Ćiro! Otišao je u Švicarsku 1963. i u Švicarskoj radio do 1978. Dakle, onaj minimum od 155 godina. Ćiro ima švicarsku mirovinu, veću nego da je Gips u Hrvatskoj osvojio 44 zlatne olimpijske medalje. Ćiro gospodin!

VL
KO
kompjuter
21:01 04.05.2021.

Hahaha,treba doraditi staž,u kojoj je ovaj firmi radio🤔

VL
BR
Breoxs
21:06 04.05.2021.

HRT ode kod senilnog starca! Čovjek je u stresu jer je otišao u mirovinu, ne zna što će sa sobom, a inače je uvijek bio vrlo osebujan. Izrežu dijelove intervjua, a onda mediji prenesu Kostelićevo retoričko pitanje- da li bi ti bio zadovoljan s 2.500 kuna mirovine! Dakle, to retoričko pitanje, oni prenesu kao konstataciju. I ispadne frka! Hrvatsko novinarstvo.

VL
SL
slavenZadravec
20:50 04.05.2021.

Dakle, Kostelić je trenirao svoju djecu plus neke druge skijaše. Za to vrijeme ga je plaćala Hrvatska plus sve njegove i troškove tih skijaša (smještaj, karte ...). Ti skijaši mu nisu ništa plaćali, niti njemu niti Hrvatskoj, ali su iznose nagrada zadržavali u potpunosti za sebe. I, sada mu je kriva Hrvatska za premalu penziju. "Sick, sad world".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.