Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Ivan Gudelj

Nisam čuo za Eduarda, odsad ću ga svakako pratiti

Eduardo Husinec (1)
VL
21.01.2011.
u 08:37

Izbornik kadetske reprezentacije Ivan Gudelj kaže da nikada nije čuo za Eduarda Husinca.

– Kažete da je u Realu? Pa to je sjajno, naravno da ćemo ga od sada pratiti. Ne znam je li on uopće bio u kampu na godišnjem okupljanju mladih generacija, kao član selekcije ZNS-a, ali znam da će ubuduće biti pod našim skautingom, kao i drugi nadareni dječaci u inozemstvu – kazao je Gudelj.

Husinec je za Hrvatsku nastupio samo jednom, kao kao 15-godišnjak, protiv Slovačke.

Ključne riječi

Komentara 5

TA
tapiros
09:20 21.01.2011.

Izbornik kadetske reprezentacije Hrvatske nikada nije čuo za igrača koji igra u Zagrebu a potpisao je za Real? Kako je to moguće?

Avatar Castro
Castro
09:23 21.01.2011.

@tapiros, uparvo sam to pomislio dok sam citao clanak. Al ok, promakne i takvo nesto, dogodi se.

HO
hotfishlake
12:48 21.01.2011.

neki dan se hvalio mislim vrbanovic iz dinama da imaju strasnu skautsku mrezu, dva sakauta cak i u splitu itd. da im ovako nesto promakne - mislim mail ide u real, ne u neki lijevi klub, cudno je, il isu ga procijenili neperspektivnim? bilo mi zanimljivo cuti sto oni kazu o tome? a za gudelja je to jos cudnije! pa kako ne zna da mu je takav dragulj na raspolaganju? zar nije bar trener iz dragovoljca mogao dosapnuti? jako cudno sve to! ali nadajmo se da ce sce cudesno zavrsiti i da ce mali postati novi r. kovac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije