Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Niko Kranjčar o oproštaju plavih od Hrvatskoga kupa

Niko Kranjčar: Zadovoljan sam, riješili smo se velikog suparnika

20.10.2005.
u 17:23

SPLIT - Njegova se čekala. Slatka. Ali, na krivoj smo adresi. Nije se Niko Kranjčar naslađivao ispadanjem Dinama iz Hrvatskoga kupa. I inače u Poljudu nisu bili baš ushićeni time. Pjenušac nije otvaran. Jer, i Hajduk se jedva provukao. A Dinamu ipak ostaje zadovoljstvo prvenstva.

- S jedne strane sam zadovoljan što je Dinamo ispao, jer smo se riješili velikog konkurenta. S druge, sportske, strane, nisam zadovoljan, jer sam se nadao pravoj utakmici s Dinamom u kupu - rekao je Kranjčar. Čovjek je rođeni pravnik, očito je pogriješio u želji za studiranjem ekonomije.

Ako su za igrače Hajduka iz Ivanić Grada stigle ugodne vijesti, onda su one iz Porezne uprave bile vrlo ružne. Naime, zbog neplaćenih poreza blokirani su računi gotovo svih Hajdukovih nogometaša, koji su tretirani kao samostalni obrtnici, a Hajduk im uplaćuje bruto iznose. No, spoj Hajdukove nemarnosti i neredovitog plaćanja doveo je do blokade. Usput, Hajduk je nekako ishodio odgodu stečaja zbog slučaja Mornar, pokazao je namjeru plaćanja, pa je Trgovački sud bio blagonaklon. Stiglo je 500 tisuća kuna od 2 milijuna kuna vrijednog ugovora sa "Slobodnom Dalmacijom", a to znači da će biti isplaćena plaća.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije