Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Niko Kovač drugo poluvrijeme utakmice nije niti gledao

Niko Kovač: Skoro sam se na terenu onesvijestio

nog-kovac-txt.jpg
import
14.06.2006.
u 02:28

Do ozljede je hrvatski kapetan Niko Kovač bio odličan, zatvarao na boku i sredini, jednom je kroz obranu Brazila projurio baš kao Brazilac.

Ležao u svlačionici
- Nisam puno vidio od utakmice, teško je ležati u svlačionici i slušati onakvo navijanje. Samo su mi javljali da dobro igramo. I zato sam razočaran, očigledno nismo trebali izgubiti. No, pokazali smo da smo pravi. Možemo biti ponosni, nismo išli grlom u jagode. Brazil nije bio pravi, ali zato što smo mi igrali vrhunski, nismo im dopustili da se razigraju - rekao je Niko Kovač.
Nakon ozljede rebara pokušao je igrati. Ali nije išlo.
- Stisnulo me u leđima, nisam više mogao disati. Skoro sam se onesvijestio na terenu! No, najvažnije je da rebra nisu pukla. Valjda će sve biti u redu za sljedeću utakmicu.
Tretman je počeo odmah, još za vrijeme utakmice.
- Iduća dva dana ćemo se posvetiti tomu da budem spreman za Japan. To je ključna utakmica u kojoj moramo naplatiti ovu dobru igru s Brazilom. Naš plan se ne mijenja, i prije Svjetskog prvenstva znali smo da ćemo osminu finala tražiti preko Japana i Australije, a da Brazil možemo pokušati iznenaditi. Šteta je što nismo uspjeli, milimetri su nas dijelili od toga - kaže Niko.  

Bez bijesa
Je li od bijesa što razbio u svlačionici?
- Nisam. Nisam mogao, jedva dišem - kazao je.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije