Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao vjerovati

Ngannou otkrio detalj iz borbe s Miočićem: Nikad u životu nisam to doživio!

Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Screenshot
1/11
20.03.2018.
u 13:07

Čvršći je nego što sam mislio. Ali nisam toliko iznenađen jer ga nisam toliko jako uzdrmao.

Francis Ngannou prekinuo je medijsku šutnju i polako se vratio treninzima prvi put nakon što je u siječnju ove godine uvjerljivo poražen od aktualnog prvaka Stipe Miočića, piše Fight Site.

Bio je to njegov prvi poraz u UFC-ovu oktogonu, odnosno drugi u karijeri, pa je stoga bilo zanimljivo čuti kako Kamerunac razmišlja sada kada su se dojmovi slegli i kada je imao dva mjeseca da u glavi nekoliko puta izvrti događanja iz glavne borbe UFC 220 priredbe.

“Već sam nakon polovice prve runde osjetio da nešto nije u redu. Nije to bilo nešto na što sam navikao. Osjetio sam takav umor na sparinzima jer se na njima guraš do krajnjih granica. Svaku rundu spariraš sa svježim likom, a odradiš veliki broj rundi, ali nisam osjetio takav umor nakon prve ili druge runde. Znao sam i u borbama doći do druge runde, ali nikad nisam bio umoran kao ovdje u prvoj”, osvrnuo se Ngannou na probleme s kondicijom gostujući u The MMA Houru.

Stipe Miočić i Francis Ngannou
1/10

Je li pogledao snimku borbe?

“Da pogledao sam je, ali ne cijelu. Pogledao sam dvije runde i to me dosta rastužilo.”

Dio razgovora bio je posvećen i tome koliko je i je li bio impresioniran time što je Stipe preživio njegove bombe?

“Da. Čvršći je nego što sam mislio. Ali nisam toliko iznenađen jer ga nisam toliko jako uzdrmao. On je bio jako pametan, dobro se kretao i izbjegavao moje udarce, no nisam osjetio da sam ga pošteno pogodio. Bio je čvršći no što sam očekivao jer nisam očekivao da će i dalje nastaviti u tom ritmu nakon onog udarca.”

“Sjebao sam taktiku”, nastavio je Kamerunac analizirajući svoje pogreške. “Trebao sam ići sporije u prvoj rundi. Prije početka druge iz kuta su mi govorili da ne trebam žuriti jer je ovo borba na pet rundi, ali ja sam krenuo ludo.”

Prognoza meča između Miočića i Daniela Cormiera?

“Zaista ne znam. Ne mogu to prognozirati, obojica imaju isti stil.”

Što misli, koliko mu je borbi potrebno za novi napad na tron?

“Ovisi o protivniku, možda dvije. Ovisi i o tome o kakvoj bi pobjedi bila riječ”, zaključio je Ngannou.

Komentara 19

KA
Karloho
13:39 20.03.2018.

Ovaj lik jos nije dosao k sebi...

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
14:43 20.03.2018.

I jest se bio zaletio ko tele,mislio je da će se Stipe uplašiti.razmhao se onim ručetinama tak da je pobio sve muhe u i oko ringa...

KO
koraknaprijed
14:31 20.03.2018.

Hrvat,sve receno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije