Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKO I JASNO

Netsi poručuju: Irving ne može igrati ni trenirati sve dok se ne cijepi

13.10.2021.
u 23:35

Ako pak ova velika NBA zvijezda ustraje u svom antivakserstvu cijelu sezonu, ostat će bez 35 milijuna USD.

Nakon što je postalo izvjesno da bi Dario Šarić (Suns) mogao propustiti cijelu sezonu i nakon što je Luka Šamanić dobio otpust u Spursima, hrvatska knjiga u NBA ligi spala je na dva slova. Na Bojana Bogdanovića i Ivicu Zupca.

U svojoj prvoj predsezonskoj utakmici, za 26 minuta, Bojan Bogdanović uknjižio je 15 koševa u pobjedi njegova Utah Jazza protiv New Orleansa (127:96).

Od njegovih suigrača najupečatljiviji je bio francuski centar Rudy Gobert s 19 koševa i 19 skokova.

Jednak broj minuta odigrao je hrvatski centar Ivica Zubac. On je upisao 10 koševa, devet skokova i tri asistencije, a njegovi Clippersi su protiv Minnesote ostali zamrznuti na “minus 28” (100:128).

Sve do jučer svojevrsni presedan predstavljala je situacija oko Kyriea Irvinga, igrača Brooklyn Netsa, koji se zasad odbija cijepiti protiv bolesti COVID-19 što je pak značilo da ne bi mogao igrati niti jednu domaću utakmicu jer su takva protuepidemijska pravila u saveznoj državni New York. No, onda se oglasio glavni menažder kluba Sean Marks i svima dao do znanja da im Irving nije ostavio izbora. A Marks je odlučio da Irving neće moći ni trenirati s momčadi niti igrati gostujuće utakmice sve dok ne primi barem jedno cjepivo jer samo tako se može ući u dvoranu.

Ako pak ova velika NBA zvijezda ustraje u svom antivakserstvu cijelu sezonu, ostat će bez 35 milijuna USD.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
anatom
02:15 14.10.2021.

Nije li ovo pokazatelj da i nas i cijeli svijet ceka scenarij prisilnog cjepljenja zdravih ljudi ?! Zasto, ako su testovi pouzdani ( kako kazu ) ovaj covjek, kao i svi drugi, nebi mogao testiranjem dokazivat svoje zdravlje i ici svukuda ?! Dakle, ako se podlo ljude sili da se cijepe nije li jasno kao dan da cjepivo nije tu da pomogne nego je tu sa drugim, mračnim ciljevima ?

WE
weAreCro
08:51 14.10.2021.

Pa sad je valjda vec jasno svima da to "cijepivo" nema veze sa zdravljem nego je u pitanju putovnica koja se dobije za poslusnost.

DU
Deleted user
18:32 14.10.2021.

Samo bez pritiska, nije ništa obavezno. NOT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije