Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Nestale dvije rukometašice koje su trebale igrati protiv Hrvatske. Stigle su na SP i gubi im se trag

Karlovac: Susret Hrvatske i Grčke u kvalifikacijama za EHF EURO 2024.
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
08.12.2023.
u 15:24

Benedicte Manga Ambassa i Marianne Batamag zovu se rukometašice koje su pokupile su stvari i nestale iz trening kampa reprezentacije koja sada ima na broju samo 14 imena.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u subotu, 9. prosinca od 18 sati igra utakmicu drugog kruga Svjetskog prvenstva u Švedskoj, a protivnice iz Kameruna su prije toga ostale bez dvije igračice. Ne radi se o ozljedama ili bolesti, već su reprezentativke Kameruna jednostavno nestale.

GALERIJA Hrvatska izvukla tešku skupinu za Euro

Karlovac: Susret Hrvatske i Grčke u kvalifikacijama za EHF EURO 2024.
1/18

Benedicte Manga Ambassa i Marianne Batamag zovu se rukometašice koje su pokupile su stvari i nestale iz trening kampa reprezentacije koja sada ima na broju samo 14 imena. 

- Vidjela sam izvještaje da su dvije igračice nestale, a iz Saveza su istaknuli da su pokušali pripaziti na ekipu, ali nisu krivi što su njih dvije nestale - rekla je kamerunska novinarka Leocadia Bongben u razgovoru za gohandball.com.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, kraljice šoka do kraja drugog kruga moraju dobiti Kamerun i Mađarsku ukoliko žele u nokaut fazu SP.a.

 

Komentara 7

OR
Orion5
18:08 08.12.2023.

Ha ha! Već viđen i prokušan recept migracije na Zapad. Ugledale se na mušku reprezentaciju. :-) Autor članka kao da je pao s Marsa pa se pravi lud da ne zna o čemu se radi.

Avatar rubinet
rubinet
19:09 08.12.2023.

Čuj nestale.

DR
Draconic5
10:56 09.12.2023.

Pazi, ozlijeđene ili bolesne, pa nestale...tko piše te besmislice, kao da to već nije viđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije