Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Neobičan slučaj: Britanska policija istražuje način na koji je igrač Aston Ville proslavio gol

Premier League - Brentford v Aston Villa
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/7
19.12.2023.
u 16:00

„Od prve minute jedna osoba s tribina me vrijeđala. Ne, nisu to bile uvrede na rasnoj osnovi, ali bilo je mnogo uvreda na osobnoj razini. Osjetio sam potrebu nakon svega vratiti mu. Nikome drugome nije bila namijenjena moja reakcija, nego samo njemu“, rekao je Oliver Watkins, igrač Aston Ville

Britanska policija otvorila je istragu oko načina proslave pogotka nogometaša Aston Ville Olivera Watkinsa u utakmici 17. kola engleske Premier lige.

Aston Villa je na gostovanju pobijedila Brentford 2-1, a najbolji klupski strijelac Watkins u 85. minuti je postigao pobjednički pogodak. Nakon toga je odšetao do suparničkih vrata te je kroz vratarsku mrežu imao žustru poruku prema nekome u publici, a potom je u istom smjeru uperio i prst.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Premier League - Brentford v Aston Villa
1/26

„U razgovorima smo s predstavnicima Brentforda i Aston Ville te pokušavamo saznati što više detalja oko tog slučaja“, poručili su iz policije, dok se sam nogometaš na ovaj način osvrnuo na vlastitu reakciju.

VEZANI ČLANCI:

„Od prve minute jedna osoba s tribina me vrijeđala. Ne, nisu to bile uvrede na rasnoj osnovi, ali bilo je mnogo uvreda na osobnoj razini. Osjetio sam potrebu nakon svega vratiti mu. Nikome drugome nije bila namijenjena moja reakcija, nego samo njemu“.

Nakon takve „proslave“ pogotka Watkinsa došlo je na travnjaku i do međusobnog naguravanja većine nogometaša obje momčadi što na kraju nije preraslo u fizički obračun. Watkins je s devet pogodaka trenutačno na diobi petog mjesta ljestvice strijelaca engleske Premier lige.

VIDEO Mislav Oršić sve bliže povratku: Vratio se treninzima na Maksimiru i vraća se u formu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije