Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naš Hajduk

Nema mira u Hajduku: Nadzorni odbor bi opet mogao pasti!

Torcida
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
01.08.2019.
u 11:07

Član Hajduka Roko Bašić poslao je Udruzi zahtjev za raspisivanjem referenduma, a ako se do 30. kolovoza u ponoć dostavi potpisi dvije tisuće članova, do referenduma će i doći

Udruga Naš Hajduk objavila je odluku o odobrenju skupljanja potpisa za referendum o raspisivanju novih izbora za Nadzorni odbor Hajduka.

Član Hajduka Roko Bašić poslao je Udruzi zahtjev za raspisivanjem referenduma, a ako se do 30. kolovoza u ponoć dostavi potpisi dvije tisuće članova, do referenduma će i doći.

Detalje procesa je objasnio tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić:

Od studenog 2011. do danas Hajduk je imao četiri Nadzorna odbora, a u aktualnom su predsjednik Benjamin Perasović, te članovi Denis Alajbeg, Sergije Popović, Nino Martinić, Tin Laušić, Marko Mustapić i Krešimir Krolo. Izabrani su u prosincu prošle godine.

Podsjetimo, nedavno je Uprava Hajduka ponudila ostavke Nadzornome odboru, točnije nakon ispadanja Hajduka od Gzire United, ali su čelnici kluba, napose predsjednik Marin Brbić, nastavili s radom  i obećali da će sami otići ako Hajduk ne izbori kvalifikacije za Ligu prvaka.

 

Ključne riječi

Komentara 6

WT
Wtf
12:21 01.08.2019.

Ivica Kostelić je jednom rekao bolje biti i pod lošim trenerom nego stalno mijenjati. Ovdje u Hajduku je se očito reklo zbogom pameti, ovo s Naš Hajduk i navijačima postaje lakrdija, kao sto baba kilavo dijete, i to se radi samo o par grupa, jer ostatak frustriranih navijača želi se fokusirati na nogomet, a ne stalno na neke izbore, nove početke. Vrlo brzo će ostali navijači potjerati sve te udruge i okrenuti se privatizaciji kao jedinom spasu za klub. P. S. Zdravko Mamić bi stvarno trebao bar počastiti te udruge, njegov su najbolji igrač.

MN
Mamuti na plaži
14:57 01.08.2019.

HNK Rekreativo Split

CA
Catalonia
14:43 01.08.2019.

Jbga ulovili su 2 pobjede zaredom,pa treba to malo prodrmati🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije