Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah se pohvalio

Rakitić iskrcao golem novac za novi automobil, pogledajte što je kupio

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.07.2019.
u 15:09

Veznjak Barcelone, po svemu sudeći, na automobil je potrošio više od milijun kuna

Ivan Rakitić obogatio je svoj vozni park i uzeo pravu zvijer od automobila. Nogometaš Barcelone kupio je automobil BMW iz I serije, a prema fotografiji se čini da je u pitanju model Roadster. 

Ako nismo pogriješili (i8 Coupe druga je opcija i tek je nešto jeftiniji), možemo dodati da je hrvatski reprezentativac na automobil iskrcao više od milijun kuna.

"Roadster koordinira interakcijom između električnog motora i baterije s motorom s unutarnjim izgaranjem uvijek usmjerenoj prema maksimalnim performansama uz minimalnu potrošnju. Time se stvara snažan hibridni plug-in sustav s ogromnom učinkovitošću, a što se očituje kombiniranom potrošnjom od samo 2.0 l/100 km i emisijom CO2 do 46 g/km", stoji u opisu tog vozila na stranicama BMW-a.

Rakitićeva nova objava uz novu ''pilu'' u sat vremena skupila je nešto manje od 100 tisuća lajkova, a zanimljivo je da je među prvima lajkom fotografiju označio Šime Vrsaljko.

Ključne riječi

Komentara 50

AB
abendblatt
16:23 31.07.2019.

Ima se moze se, nek mu je sa srecom..

NI
NikoCro
17:05 31.07.2019.

Kakova zavist, posteno zaradjeno, vidim po Zagrebu puno skuplje automobile, vjerovatno ne zaradjene, bar ne posteno

Avatar toxic alien
toxic alien
16:14 31.07.2019.

Tjedna placa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije