Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAJ PUT ZA STVARNO

Povratak iz mirovine ga koštao braka: Tom Brady sada 'definitivno završio karijeru'

NFL: Tampa Bay Buccaneers at Atlanta Falcons
Foto: Brett Davis/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.02.2023.
u 15:19

Prvo je kraj karijere objavio u siječnju prošle godine, da bi se premislio nakon ispadanja u doigravanju. Zbog odluke o povratku supruga Gisele Bündchen i Brady su se razveli.

Najbolji igrač američkog nogometa svih vremena, vođa navale Tom Brady objavio je putem Twittera kako je "definitivno završio svoju karijeru". Tijekom 23-godišnje karijere u NFL-u Brady je osvojio rekordnih sedam naslova prvaka, od toga šest kao član New England Patriotsa za koje je igrao od 2000. do 2019. godine, te još jedan s Tampa Bay Buccaneersima u kojima je proveo svoje posljednje tri sezone.

"Povlačim se zauvijek. Hvala ljudi što ste mi dopustili živjeti svoj san", objavio je 45-godišnji Brady u 53-sekundnom videu.

Nakon ispadanja u prošlogodišnjem doigravanju Brady je također objavio kraj karijere samo da bi se tijekom proljeća predomislio i vratio odigrati još jednu godinu. Navodno je to bio i razlog zbog kojeg su se supruga Gisele Bündchen i Brady razveli prošle godine. 

Osim što je rekorder po broju osvojenih naslova, Brady je rekorder i po broju bačenih dodavanja za "touchdown" u karijeri (649 u ligaškom dijelu sezone i 88 u doigravanju) te po broju osvojenih jarda dodavanjem (89,214 u ligaškom dijelu i 13,400 u doigravanju). Pet je puta biran za najkorisnijeg igrača (MVP) "Superbowla", a tri puta za MVP-a sezone. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije