Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Skandalčina: Igrač Eaglesa optužen za silovanje i otmicu nekoliko dana prije Super Bowla

NCAA Football 2021: Tulsa vs Oklahoma State SEP 11
Gray Siegel
01.02.2023.
u 18:12

Igrač iz ofenzivne linije suočen je s teškim optužbama

Igrač Philadelphia Eaglesa Josh Sills (25) optužen je za silovanje i otmicu samo deset nekoliko dana prije odlaska momčadi na NFL Super Bowl koji je na rasporedu 12. veljače. Velika porota Općeg suda okruga Guernsey optužila je 25-godišnjeg Sillsa po jednoj točki za silovanje i po jednoj za otmicu.

U optužnici se navodi da se Sills u prosincu 2019. upustio u seksualnu aktivnost koja nije bila dobrovoljna i držao je žrtvu protiv njezine volje. Zločin je odmah prijavljen, a šerif okruga Guernsey proveo je istragu.

Sillsu je izdan poziv da se pojavi pred sudom za zajedničke optužbe okruga Guernsey 16. veljače, četiri dana nakon što će u finalu Super Bowla snage odmjeriti Philadelphia Eaglesi i Kansas City Chiefsi.

Ofenzivni linijaš je ove sezone upisao samo jedan nastup i to protiv Arizona Cardinalsa, a među Eaglese je stigao 2022. kao nedraftirani slobodni igrač. Sveučilišnu karijeru proveo je na Oklahoma Stateu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije