Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Prvaci deklasirali Houston i bez pomoći najboljeg igrača lige

Golden State Warriors
Foto: Reuters/PIXSELL
28.04.2016.
u 09:04

Prvaci su slavili 114-81 i pokazali moć unatoč neigranju Currya

I bez Stephena Curryja u momčadi, košarkaši Golden Statea s uvjerljivih su 114-81 svladali Houston u petoj utakmici prvog kruga NBA doigravanja, odigranoj u noći sa srijede na četvrtak u Oaklandu, čime su rezultatom 4-1 u pobjedama zborili plasman u drugi krug, u kojem čekaju boljeg iz dvoboja Portlanda i LA Clippersa.

U tom srazu je Portland sinoćnjim slavljem 108-98 u Los Angelesu poveo 3-2 u seriji, a u šestoj utakmici na svom terenu imat će priliku izboriti mjesto u polufinalu Zapadne konferencije. Taj je dvoboj na rasporedu u noći s petka na subotu.

Gostujuću pobjedu ostvarili su i košarkaši Charlottea koji su sa 90-88 slavili u Miamiju te poveli 3-2 u seriji. Hornetsi su domaćini u šestoj utakmici koja će biti odigrana u noći s petka na subotu.

REZULTATI:

Golden State Warriors - Houston Rockets 114-81 (4-1)

LA Clippers - Portland Trail Blazers 98-108 (2-3)

Miami Heat - Charlotte Hornets 88-90 (2-3)

>> Raptorsi sretno do pobjede protiv Pacersa, Hawksi uvjerljivi protiv Celticsa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije