Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijačko ludilo

Pogledajte kako su se u Hrvatskoj slavili golovi Kamerunu!

Navijačko ludilo diljem Hrvatske
Foto: Pixsell
1/70
19.06.2014.
u 00:34

Za dobru atmosferu pobrinuli su se i pjevači pa je na Trgu navijače zagrijao Tony Cetinski, dok je na Bundeku zapjevao Mate Mišo Kovač.

Kockice su preplavile hrvatske ulice i trgove! Utakmica Hrvatske protiv Kameruna prati se i putem malih ekrana i preko videozidova na otvorenom, a koliko je atmosfera užarena svjedoči i činjenica da za hrvatsku reprezentaciju navijaju i turisti koji borave u Lijepoj našoj.

Službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni povodom Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu organizirao je na zagrebačkom Trgu bana Jelačića veliku Fan zonu, a gledanje utakmice organizirano je i na Bundeku gdje se okupilo oko 5.000 ljudi.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se i pjevači pa je na Trgu navijače zagrijao Tony Cetinski, dok je na Bundeku zapjevao Mate Mišo Kovač.

Nakon prvog gola, kojeg je Kamerunu zabio Ivica Olić, navijači su pali u delirij - u priloženom videu pogledajte kako je izgledalo slavlje na Bundeku!

Žestoko se navija diljem Hrvatske, a dio atmosfere iz Splita, Rijeke, Osijeka, Varaždina, Karlovca i ostalih gradova možete pogledati u fotogaleriji!

>> Mišo Kovač zagrijao atmosferu: Pozdravite mi Antu Gotovinu!

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

(Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Komentara 2

AN
Anasta
00:49 19.06.2014.

Sretno nasi!

ZO
zoca
00:56 19.06.2014.

losa igra ,uzas Ovako necemo dobiti Kamerun iako imaju igraca manje a protiv mexica nemamo sto traziti,Samir katastrofa Modric ima ulogu skrivaca a Rakic koji je los u odbrani igra defanzivnog daf Kovac do sada sam mislio da si trener ,a Pranjic pliva li pliva Vrsaljko je car za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije