Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi

Navijači napali suca džepnim nožićem, u klubu se brane da ih je vrijeđao

Sudac
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
25.10.2018.
u 10:47

U NK Podturnu pravdaju se da je sudac vrijeđao njihova igrača, za kojeg u klubu kažu da "i nije u cvijetu mladosti", riječima "idi u penziju" i "ovo nisu veterani"

Policija je podnijela prijave zbog nereda na nogometnom igralištu u međimurskom selu Podturnu.

Nakon završetka utakmice između domaćina i NK Centrometala na travnjak je utrčao 67-godišnjak koji je iz džepa hlača izvadio neotvoreni džepni nožić, čime je, kažu u PU međimurskoj, počinio prekršaje iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

– Protiv kluba i odgovorne osobe kluba podnijet će se optužni prijedlog iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima, a protiv 47-godišnjaka s područja općine Podturen podnijet će se optužni prijedlog iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – najavili su danas.

U Podturnu su na teren dojurili navijači i nasrnuli na suca. Nepoznati navijač fizički ga je napao, a 67-godišnjak je mahao neotvorenim džepnim nožićem, sve dok ga redar nije smirio. Sudac se sklonio u službene prostorije u kojima su ga nastavili vrijeđati, a netko ga je i odgurnuo. Srećom, nije ozlijeđen.

U NK Podturnu pravdaju se da je sudac vrijeđao njihova igrača, za kojeg u klubu kažu da "i nije u cvijetu mladosti", riječima "idi u penziju" i "ovo nisu veterani", a jednom mlađem igraču je navodno rekao: "Balavec jaden kaj bi štel, igraj dalje ili bom ti dal žutoga kartona."

Navode da su "isprovocirani navijači" nakon odsviranog kraja ušli u teren te da su redarska služba i domaći igrači branili suca i pokušali ga otpratiti do svlačionice. Tvrde i da je sudac i dalje provocirao navijače "držeći se za međunožje i plazeći jezik".

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:15 25.10.2018.

Ak ni kroz kuruzu bežal to ni onda niki posel bil...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije