Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Navijači Feyenoorda nakon Rijeke i Liegea divljali i po Rimu!

Huligani
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.02.2015.
u 17:28

Romini najžešći navijači često su motiv za druge agresivne navijačke skupine da se dokazuju u njihovom "dvorištu".

Roma i Feyenoord igraju u Rimu prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige, a navijači nizozemske momčadi već su napravili uvertiru za dvoboj, ali ona nije bila nimalo sportska – napravili su nerede.

Ono što prvo upada u oči nakon što je policija zaustavila nerede, u kojima je privedeno 25 nizozemskih navijala, jest kaos koji je ostao iza njih. Boce, kamenje, stolci i različiti drugi predmeti korišteni u sukobu preplavili su glavni rimski trg.

I to nije nešto neuobičajeno, Romini najžešći navijači često motiviraju i druge agresivne navijačke skupine da se dokazuju u njihovu "dvorištu". Posebno je tako kad Feyenoord negdje gostuje jer napravili su nerede i u Rijeci, ali i u Liegeu. To je, nažalost, njihovo uobičajeno ponašanje....

>> Pogledajte kako je to izgledalo u galeriji na Goal.com

>> Policija ipak nije uspjela, navijači Rijeke i Feyenoorda se sukobili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije