Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Navijač Hajduka pretučen u Zagrebu: Slomili mu vilicu, izbili tri zuba? Oglasila se policija

Zatvorena autocesta Zagreb - Karlovac u oba smjera, navijači se potukli s policijom
Goran Stanzl/PIXSELL
26.03.2024.
u 19:17

Do nemilog događaja došlo je ispred Doma sportova, gdje su napadači od navijača tražili dokumente

U tjednu u kojem će Hajduk i Dinamo na Poljudu odigrati derbi-susret u HNL-u došlo je do navijačkog incidenta u Zagrebu. Kako javlja Dalmatinski portal, jedan je navijač Hajduka pretučen uoči košarkaške utakmice zagrebačkih klubova, Cedevite i Dinama. Do nemilog događaja došlo je ispred Doma sportova, gdje su napadači od navijača tražili dokumente, a onda mu slomili vilicu i izbili tri zuba. Riječ je, kako se može saznati, o jednom od članova Društva prijatelja Hajduka iz Bosne i Hercegovine koji je usput došao pogledati utakmicu koja ga je zanimala. 

O svemu su se oglasili iz zagrebačke policije. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Jučer, 25. ožujka, s početkom u 19 sati, u dvorani Doma sportova odigrana je košarkaška utakmica između KK Cedevita i KK Dinamo. Prije početka utakmice, ispred ulaza u dvoranu, više navijača tjelesno je napalo 26-godišnjeg posjetitelja utakmice pri čemu je on teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - poručuju iz Policijske uprave Zagrebačke.

Ključne riječi

Komentara 10

ZZ
Zo-ZG
19:37 26.03.2024.

Ovim curicama od navijača, koji u čoporu napadaju nezaštićenog pojedinca treba sudit za pokušaj ubojstva.

MA
Marsi
19:57 26.03.2024.

Navijac Hajduka trebao bi slobodno sjediti pored navijaca Dinama u Splitu i u Zagrebu. No daleko je to pored ovih divljaka koji sebe nazivaju navijacima.

MA
Marsi
20:32 26.03.2024.

Takvim kriminalcima treba zbraniti dozivotno dolazak na sportske priredbe i mora ih se sudski procesuirati za pokusaj ubojstva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije