Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulična tučnjava

Namjerio se na UFC-ova borca i završio u nokautu! 'Mogao sam ga ubiti'

Mike Perry
Foto: Reuters/Pixsell/Instagram
27.03.2020.
u 22:15

Kada sam stao kod djevojke njegova pijana g***ca se omela, ali me nastavio maltretirati. Odlučio sam stati svemu na kraj, budući da on nije', napisao je Mike Perry

UFC-ov borac 28-godišnji Mike Perry sudjelovao je u uličnoj tučnjavi. Na svom je Instagramu objavio snimku iz Las Vegasa na kojoj se vidi kako mu drugi muškarac prilazi.

Majstor borilačkih vještina dao je objašnjenje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goin to the beach boy ! #Tbt #ViralChallenge #YOLO He’d actually just punched me in the mouth. (Why do you think they started recording) I created space, he followed with his fists balled. As I stepped into position around the girl he either flinched or got distracted from what his drunk ass was doing which was harassing me. He wouldn’t stop so I ended it. I threw the jab/hook split seconds before he looked to the left. I could’ve continued to ground and pound him to death but walked away and spoke to the police. For any of you acting like you’ve ever done anything for me please believe you play with fire you’re gonna get burned. If you can mind your space and social distance yourself from my personal bubble than anything can be resolved through conversation. Judge me all you want you bunch of cry to get your way hypocrite’s but I live an honest life and am the most truthful person I know. I share my life with all of you watching so please believe if you feel like you want to butt into anything you were not involved in than you, yo mama, yo daddy, yo wife, husbands, sisters, brothers, daughters, sons, and grandma’s and grandpa’s can get these pro fighter hands too since it’s ok to hit me but not ok when I hit back. Check yo selves !

Objavu dijeli Platinum Mike Perry (@platinummikeperry)

'Odmaknuo sam se, ali me slijedio sa stisnutim šakama. Kada sam stao kod djevojke njegova pijana g***ca se omela, ali me nastavio maltretirati. Odlučio sam stati svemu na kraj, budući da on nije', napisao je Mike Perry i dodao: 

'Zadao sam mu direkt sekundu prije nego li je pogledao lijevo. Mogao sam ga uništiti na podu, ubiti, ali sam odšetao i popričao s policijom. Svi vi koji mislite da ste nešto učinili za mene, igrate se s vatrom i opeći ćete se.'

Perryja je događaj očito jako razljutio.

'Ako poštujete moj privatni prostor, sve možemo riješiti razgovorom. Osuđujte me koliko god želite vi plačljivi licemjeri, ali vodim iskren život i najiskrenija sam osoba koju znam', podvukao je UFC-ov borac i zaključio:

'Dijelim svoj život s vama, ali ako počnete gurati nos gdje mu nije mjesto, onda vi, vaša mama, otac, žena, muž, sestre, braća, kćeri, sinovi, djedovi i bake mogu osjetiti udarac profesionalca. U redu je kada mene neko udari, ali nije u redu kada ja vratim'. 

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Gerrard
Gerrard
23:49 27.03.2020.

Kakav baja,pred djevojkom direktom udario pijanog tipa..to bi moglo i dijete od 16 godina..mislim da mu je i šamar bio dovoljan.Htio ispasti frajer i malo samopromocije i medijskog prostora.Druga stvar,njegov napad se smatra kao napad oružjem,tako da bi mogao dobiti i kaznenu prijavu zbog toga.Ovakvi ograničeni tipovi(ne svi) i treniraju ovaj sport da bi ispali heroji i baje u ovakvim situacijama,bolest.Pravom profesionalcu to ne bi palo na pamet.

TU
tutek
08:46 28.03.2020.

Dokaz da su neki ufc borci veliki primitivci. Zašto ga je udario? Zato što ima životinjski nagon u glavi. Svatko pametan bi to riješio bez tučnjave. A ovo da ga je mogao ubiti na podu, sreća za tog "borca" štoto nije naletio na nekog Filipa pa bi taj ufc primitivac završio na podu za sva vremena. Nadam se da će ga tužiti zbog udarca.

LO
Lonja
04:00 28.03.2020.

Seljober

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije