Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON FINALA

Najveća pehistica svjetskog tenisa nakon Wimbledona: Ovo je najbolniji poraz moje karijere

Wimbledon
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/3
15.07.2023.
u 19:12

Ovo je najbolniji poraz moje karijere. Velike čestitke Marketi, a ja znam da mi slijede jako teški dani. No, borit ću se i radit ću na tome da se vratim još jača, kroz suze je poraz, drugi u nizu u finalima Wimbledona, komentirala Tunižanka Jabeur

Ovo je nevjerojatno, nemam prave riječi za opisati što sam napravila, rekla je češka tenisačica Marketa Vondroušova koja je u finalu Wimbledona svladala Ons Jabeur 6-4, 6-4.

Osvojila je Vondroušova time prvu Grand Slam titulu u karijeri, a ujedno je 24-godišnjakinja iz Češke postala prva tenisačica u povijesti Wimbledona koja je proslavila ukupnu pobjedu premda nije bila među 32 nositeljice.

„Ne mogu vjerovati koliko sam daleko dogurala. U ovo vrijeme prošle godine sam imala velike probleme, a sada sam na vrhu. Proslavit ću sigurno uz pivu jer bilo je ovo nekoliko vrlo napornih, ali izuzetno lijepih dana. S obzirom da sam pobijedila, a i da sam se kladila sa svojim trenerom, on će morati napraviti tetovažu“, rekla je Vondroušova koja je prije ove pobjede jednom igrala finale nekog Grand Slam turnira, 2019. godine u Roland Garrosu je poražena od Australke Barty.

Inače, na posljednjim Olimpijskim igrama u Tokyju Vondroušova je osvojila srebrnu medalju.

„Ovo je najbolniji poraz moje karijere. Velike čestitke Marketi, a ja znam da mi slijede jako teški dani. No, borit ću se i radit ću na tome da se vratim još jača“, kroz suze je poraz, drugi u nizu u finalima Wimbledona, komentirala Tunižanka Jabeur.

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
19:42 15.07.2023.

Markets (zasada) nikad nije osvojila Grand Slam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije