Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Najčitanije španjolske novine slave Modrića: Legenda je odvela Hrvatsku na final four

Hrvatska povela protiv Austrije, Luka Modrić zabio za 1:0
Igor Soban/PIXSELL
26.09.2022.
u 11:42

Španjolci su oduševljeni atmosferom koju su napravili mnogobrojni hrvatski navijači

Hrvatska je novom pobjedom zaključila grupnu fazu Lige nacija te će se idućeg lipnja boriti za trofej na završnom turniru. 

Najpoznatiji španjolski mediji AS i Marca odaju priznanje Luki Modriću

– Modrić je povećao legendu o sebi – naslov je madridskog lista AS koji nadodaje:

– Nogometaš Reala Hrvatsku je vodio do povijesne pobjede za prvi završni turnir Lige nacija, ali do tog podviga jako se namučio. Austrija je od početka napala Hrvatsku, čiji se izbornik Dalić istaknuo pogrešnim odlukama – pišu Španjolci koji smatraju kako je jako opasnog Marka Arnautovića trebao čuvati Šutalo, a ne Lovren, no očito ne znaju da je stoper Dinama bio načet ozljedom.

– Sosa je konačno ušao umjesto Barišića, dodao Perišiću, a ovaj centrirao na glavu Livaje i 20 tisuća Hrvata učinilo je da Beč izgleda kao Zagreb – kažu iz dnevnika AS. 

– Modrić je kod prvog gola demonstrirao veliku vještinu i mudrost jer je vidio prazan prostor, ušao i zabio – pišu iz Marce čiji novinari redovito hvale našeg maestra. 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Navijači na ulicama Beča uoči utakmice Austrija-Hrvatska

 

Komentara 5

LL
lijepa_li si
12:49 26.09.2022.

dalić je najuspješniji trener hrvatske nogometne reprezentacije, svih vremena! i kao takvi ne odgovara "isušiteljima biostaništa" ( da bum fin) i zato daliću, podnesi ostavku!

LL
lijepa_li si
12:52 26.09.2022.

evo i "španska marka, to sugeriše" fino nam provlači netko, nitko!

DU
Deleted user
12:41 26.09.2022.

Mene je jučer razočarao Lovro Majer, toliko izgubljenih lopti, samo jedan duel dobiven i asistencija za Lovrena koja je bila više slučajna nego sa željom. Očekivao sam puno više od njega. Nedostatak brozovića bio je očit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije