Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ NIJE ZA BACITI

Senator Hrvatske odgovorio na kritike i poručio: Kada osjetim da više ne mogu, odlazim

Pogotkom Dejana Lovrena za 3:1 Hrvatska povečala vodstvo protiv Austrije
Igor Soban/PIXSELL
26.09.2022.
u 10:53

Bio je jedan od junaka u Rusiji, posljednje vrijeme se provlači teza kako je prestar, ali ipak je pokazao da se radi o klasi.

Dejan Lovren vratio se u reprezentaciju i uskočio na mjesto ozlijeđenog Josipa Šutala te odradio dobar posao u Beču. 

Iskusni 33-godišnji stoper Zenita je neko vrijeme izbivao s terena zbog ozljede, sada je spreman i oran pokazati kako se i dalje radi o materijalu za Hrvatsku. 

- I dalje vjerujem u sebe, kad ću osjetiti da više ne mogu pomoći reprezentaciji, bit će trenutak za reći zbogom, ali osjećam se dobro. To što sam zabio gol, nema veze s tim. Nije lijepo kad se priča na takav način, nadam se da sam na jedno vrijeme ušutkao svoje kritičare. - rekao je senator vatrenih za kamere HRT-a

- Ovo nam daje veliko samopuzdanje, igrali smo protiv dobrih reprezentacija. Sada se svi trebamo spremiti u klubovima i daj Bože da se svi vratimo zdravi i tako nastavimo na Svjetskom prvenstvu - zaključio je Lovren. 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Navijači na ulicama Beča uoči utakmice Austrija-Hrvatska

Komentara 3

JM
JMN
13:18 26.09.2022.

Meni se čini da je Lovren kod gola Austrijanaca osjetio da ne može. Onakvo zujanje se rijetko viđa.

PA
pajokola1
20:08 26.09.2022.

Slaba ti osjetila Lovren, hvala ti na svemu ali došli su bolji, svi to vide !

BL
blackeder2022
13:18 26.09.2022.

Odradio dobar posto?Je li dobar posao okrenuti se licem prema vlastitom golmana a leđima prema protivničkom igraću na 4-5 metara od njega,koji prima loptu i neometen zabija gol,dok Lovren traži djetelinu s 5 lista za Livakovića?O čemu ovaj novinar bulazni?Dobar posao uradio je Livaja koji nas je odveo na final 4,a Lovren je za na tribine ili ispred tv-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije