Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ZAVRŠETAK

Dalić ušutkao kritičare: 'Ubila me Liga nacija, ovi moji 'prijatelji' što čekaju da izgubim, njima je to bila hrana'

Hrvatska u Beču igra ključnu utakmicu s Austrijom za Final Four Lige nacija
Igor Soban/PIXSELL
26.09.2022.
u 10:26

Unatoč kritikama, Dalić je nanizao sjajne uspjehe na klupi vatrenih: srebro na SP-u, smjena generacija, osmina finala EP-a te final four Lige nacija.

Veliki teret skinuo je s leđa Zlatko Dalić nakon dobro odrađenog izdanja Lige nacija, dugo vremena je tvrdio kako ne voli ovo natjecanje, sada je sve stiglo na naplatu.

Hrvatska je u 2022. godini dva puta svladala Dansku, momčad iz svjetskog TOP 10 te polufinaliste zadnjeg Eura, odnosno jednom Francusku, branitelje naslova svjetskog prvaka u Kataru. 

- Ubila me Liga nacija, ovi moji prijateljie što čekaju da izgubim, njima je to bila hrana. Bio sam protiv Lige nacija jer smo imali četiri utakmice u deset dana. Sve neki  teški porazi bili su u Ligi nacija, to mi je bila crna rupa, sad smo i to riješili. - prenosi Dalićevu izjavu portal 24 sata

- Standardizirat ću momčad za SP, možda neće biti kao u Rusiji, da će se u pola noći znati sastav, ali će biti 11-12 igrača.... Sve je otvoreno, sad presuđuju detalji, najsitniji detalji, moram voditi brigu da se situacija smiri, da nema euforije, to je bitno. Moramo gledati i ponašanje igrača, izjave ćemo pratiti, što pričaju, sve, baš sve. - rekao je izbornik koji će se uskoro morati pripremati i za nadolazeći Mundijal. 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Komentara 22

DU
Deleted user
11:06 26.09.2022.

U 2 poluvremenu ubacili u visu brzinu i rijesili utakmicu.Nikad mocnija Hrvatska!!!

KO
koraknaprijed
11:18 26.09.2022.

Dačić je dokazano najbolji izbornik u povijesti Hrvatske,ovi što daju savjete bolje reći pametuju,nikad nisu ništa postigli u svojem životu,da jesu razumjeli bi i podržali čovjeka koi zna i i voli ono što radi i za koga radi. Živjela Hrvatska.

PI
Pilatus
11:32 26.09.2022.

Zlatko ima jednu manu i to mu neprijatelji ne mogu oprostiti, previše voli Hrvatsku i za nju živi, a to je kao kad pred vampira donesete Križ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije