Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐOKOVIĆEV TRENER

I Goran Ivanišević zaražen koronavirusom!

Goran Ivanišević
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/6
26.06.2020.
u 12:38

Ivanišević ima lakše simptome bolesti, ali dobro se osjeća.

Goran Ivanišević, direktor turnira Adria Tour u Zadru i trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, pozitivan je na koronavirus.

Ivanišević ima lakše simptome bolesti, ali se dobro osjeća, potvrdio je naš tenisač na Instagram profilu.

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na COVID-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", napisao je Ivanišević.


Podsjećamo, Adria Tour, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svjetski tenisač Novak Đoković, prekinut je u nedjelju, uoči finalnog dvoboja u teniskom centru na zadarskom Višnjiku, nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio putem društvenih mreža da je testiranje kojem je podvrgnut u Monte Carlu pokazalo da je pozitivan na COVID-19.

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim tenisačem, a epilog je da su pozitivni na COVID-19 bili Novak Đoković i njegova supruga Jelena, hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, trener Grigora Dimitrova Christian Groh, srpski tenisač Viktor Troicki te novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.

Oglasili su se i iz zadarskog stožera.

"Još je jedna osoba pozitivna na koronavirus na području Zadarske županije. Riječ je o hrvatskom tenisaču koji se nalazi u samoizolaciji na širem području Zadra i koji je nakon trećeg testiranja dobio pozitivan nalaz. Ima blage simptome zaraze i osjeća se dobro. Danas je ukupno testirano 34 uzoraka. Molimo sve stanovnike koji su s dosad zaraženim osobama bili u bliskom  kontaktu dulje od 10-15 minuta da odu u samoizolaciju i jave se svom obiteljskom liječniku ili dežurnom epidemiologu."

Ključne riječi

Komentara 56

AD
adminenapusimisekurca3
12:51 26.06.2020.

Ako se Ivanisevic mogao testirati 2 puta i tek treci put biti pozitivan, mislim da bi bilo odgovorno da nas premijer ponovi testiranje da slucajno ne bi sirio zarazu.

TR
Travno221
12:54 26.06.2020.

Tako je to kad se ne zatvori granica na vrijeme i podilazi se prvom tenisaču svijeta. Dobro će biti ako smo nešto naučili...

DU
Deleted user
12:59 26.06.2020.

Napravite Big brother sa zaraženima od korona virusa; Ivanišević, Đoković, Čorić itd... pa da narod uživo vidi simptome tog "strašnog" virusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije