Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZNO O DINAMU

Zna li on o kojem stadionu govori? Mourinho pohvalio oronuli Maksimir

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
26.02.2021.
u 18:58

Maksimir? Dobar je to stadion, vjerujem da ćemo igrati tamo. To je nogometna zemlja, prepuna talenata. Let nije predug, nije daleko. Osjećam se jako pozitivno, ali  najbitnije je da izborimo četvrtfinale

Dinamo je doznao da ih među najboljih 16 momčadi Europske lige čeka Tottenham Hotspour kao protivnik. Za sada je dogovoreni datum prve utakmice 11. ožujka na Maksimiru, a uzvrat tjedan dana kasnije u Londonu, no informacije govore da možda i neće biti tako.

Nacionalni stožer Civilne zaštite je 13. siječnja donio novu odluku o prelascima državne granice kojom se ograničavaju neobvezni dolasci u Hrvatsku, pogotovo iz država u kojima se širi novi soj koronavirusa, poput Velike Britanije i Južne Afrike. 

Prema pisanju Football.londona, Spursi i Dinamo će prvu utakmicu možda ipak igrati u Londonu, a onda uzvrat u Maksimiru. Naime, Arsenal je također izvukao domaćinstvo druge utakmice, čini se da će Spursi morati mijenjati raspored. Doduše, UEFA još nije konkretno odlučila hoće li Arsenal i Tottenham moći istu večer igrati utakmice u Londonu s obzirom na epidemiološke mjere i na to da navijači ne smiju biti na tribinama. Prošlo kolo to nije bilo moguće.

 

Možda će se netko pitati zašto Arsenal ima prioritet i zašto oni ne mijenjaju svoj termin. Stvar je u pravilima u kojima osvajač FA Kupa ima prednost kada su u pitanju logistički problemi poput ovoga. To znači da se Arsenal ne mora brinuti, ali Spursi još ne znaju gdje će igrati koju utakmicu. 

Ipak, Moruinho je uvjeren da će to biti London i Zagreb. 

- Maksimir? Dobar je to stadion, vjerujem da ćemo igrati tamo. To je nogometna zemlja, prepuna talenata. Let nije predug, nije daleko. Osjećam se jako pozitivno, ali  najbitnije je da izborimo četvrtfinale - poručio je trener Tottenhama, prenosi Daily Mail.

- Kada dođete do ove faze natjecanja ne dobijete lagane protivnike. Ako želite pobijediti, prije ili kasnije ćete igrati protiv najboljih klubova. United ili Arsenal? O tome ćemo kasnije. Objektivno se sada moramo koncentrirati na Dinamo. To je klub koji je pobijedio Krasnodar dva puta. Ruski klub, a to nikada nije lako. Oni su ih dva puta srušili - zaključio je 'Posebni'.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
21:18 26.02.2021.

Najmanje korektno bi bilo cijelu izjavu, ali od redakcije koja navija za zvezdu je to nemoguce dobiti. Integralna izjava kaze Mourinho: Igrao sam tamo sa Realom, HRVATSKI nogomet je HRVATSKI nogomet, prepun talenata, uvijek netko iskoci. Imaju dobar stadion, nije nam bilo lako tamo.... Dakle, Atmosfera + terenen cine stadion, cigle i lrov sluzi za komfor, to nije spominjao Ali naglasak je da covjek cijeni HR nogomet i nogometase, a on spada u top 10 trenera u zadnjih 20godina

CS
Cijepio_sam_ se
19:22 26.02.2021.

Murinjo je mislio na tranjak, a ne na tribine

BL
blekpanther
00:29 27.02.2021.

Problem ja šta Mourinho govori pa ovi to okrenu kako bi oni željeli? Ali uzalud vam trud drugari! Uprkos svemu Dinamo ima jedinstvenu šansu proći dalje, slablje Spurse u posljednjih desetak godina nisam gledao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije