Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODCJENJUJU DINAMO

Mogli bi se gadno prevariti: Englezi pišu da će Spursi 'pregaziti' Modre

Premier League - Tottenham Hotspur v Arsenal
Foto: CATHERINE IVILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
26.02.2021.
u 17:14

Kada su Englezi tu vijest objavili na svom Twitter profilu, njihovi navijači su bili oduševljeni i podosta okrutno komentirali hrvatskog prvaka. 'Laganini pobjeda', napisali su neki

Nogometaši zagrebačkoga Dinama u osmini finala Europske lige igrat će protiv Tottenhama, odlučeno je na ždrijebu koji je u petak održan u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu. 

Kada su Englezi tu vijest objavili na svom Twitter profilu, njihovi navijači su bili oduševljeni i podosta okrutno komentirali hrvatskog prvaka. Doduše, nisu niti Rusi bili puno blaži prema Zagrepčanima uoči prvog susreta pa gle gdje ih je to dovelo... 

- Kakav protivnik. Sad pobijedite! 

- Sjajan ždrijeb! 

- Pehar dolazi doma - nadobudno su napisali neki. 

- Laganini! 

- Tako je! 

- Lagana pobjeda, Spursi. 

- Lagan ždrijeb, vrijeme je za pobjedu.

- Na društvenim mrežama ovdje u Hrvatskoj se toliko hvale... Kao da su već stigli do finala pa vas molim da ih ušutkate - napisao je jedan 'twitteraš' čak iz Hrvatske.

Doduše, nekoliko komentatora je upozorilo engleski klub na sjajnu statistiku koju Dinamo ima i na malo primljenih golova te su ih zamolili da ne podcijene zagrebačke dečke. 

Podsjetimo, Spursi su trenutno deveta momčad Premiershipa, a vodi ih legendarni Jose Mourinho, 'The Special One'. 

Prvu utakmicu osmine finala modri će igrati 11. ožujka na Maksimiru, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Londonu, barem kako za sada stvari stoje. 

U ovoj fazi natjecanja nije bilo nositelja, a međusobno su mogli igrati i klubovi iz istih zemalja.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Poskok 1
Poskok 1
17:50 26.02.2021.

Mi volimo kad nas Englezi potcjenjuju... imamo s tim dobra iskustva. Heheheee...

DU
Deleted user
17:30 26.02.2021.

Solidan protivnik.Dinamo može igrat s Tottenhamom.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:16 26.02.2021.

Pa to je dobro. Nadam se da i igraci Tottenhama tako razmisljaju, i Mourinho. Mamic se moze posvetiti treninzima, taktici i analizama... za motivaciju Dinamovih igraca "velikodusno" su se pobrinuli Englezi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije