Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAJU BITI OPREZNI

Modrića i društvo dočekalo upozorenje uoči prijateljskih utakmica: 'Pazite se...'

Hrvatska reprezentacija stigla u Kairo
Matija Habljak/PIXSELL
22.03.2024.
u 16:12

"Pazite se, to su samo prijateljske utakmice, budte oprezni", stajalo je na jednoj od taktičkih ploča na Santiago Bernabeuu

Ne žele u redovima madridskog Reala ništa prepuštati slučaju. Termin za okupljanje reprezentacija u ožujku za većinu je europskih selekcija tek kontrolna točka, bez natjecateljskog značaja. Samo 12 europskih reprezentacija sudjeluje u završnom činu kvalifikacija za Euro u Njemačkoj, a šest ih je preostalo u borbi za preostala mjesta koja vode na kontinentalnu smotru. Španjolska i najjače europske vrste uglavnom dakle, igraju prijateljske utakmice, a igrači Reala dobili su posebno upozorenje.

Lider španjolskog prvenstva ima veliku prednost na ljestvici La Lige ususret završnom dijelu sezone. Real ima i važnu obvezu u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja, pa su igrači koji su išli igrati za reprezentacije dobili upozorenje. "Pazite se, to su samo prijateljske utakmice, budte oprezni", stajalo je na jednoj od taktičkih ploča na Santiago Bernabeuu. Inače, Real je posebno osjetljiv na formu starijih igrača poput Luke Modrića i Tonija Kroosa, koji se nakon višegodišnjeg izbivanja vratio u redove njemačke reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije