Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVREN I MODRIĆ IGRALI

Real razbio Liverpool, Ronaldo zabio svoj prvi gol na Anfieldu!

Liverpool - Real
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/9
22.10.2014.
u 20:45

Real Madrid je u trećem kolu Lige prvaka na Anfieldu deklasirao Liverpool. Završilo je 3:0.

Real je pregazio Liverpool i poslao poruku Barceloni uoči subotnjeg El Clasica. Madridska momčad je na Anfieldu u trećem kolu Lige prvaka slavila s 3:0.

Madriđane je u vodstvo doveo Ronaldo u 23. minuti. James je gurnuo poluvisoku loptu, Ronaldo projurio pored nemoćnog Lovrena i isprve pospremio loptu u mrežu. Bio mu je to prvi pogodak na Anfieldu iako je šest godina proveo u Unitedu. Također, bio je to i prvi gol Reala koji do večeras nikada nije slavio u utakmicama s Liverpoolom.

Na 2:0 povisio je Benzema šest minuta kasnije. Kroos je poslao odličnu loptu, a napadač Real Madrida je na drugoj vratnici glavom proslijedio loptu u mrežu. Benzema je do kraja poluvremena zabio još jedan gol i riješio pitanje pobjednika. Duga lopta u šesnaesterac redsa pogodila je Pepea u prsa, Škrtel i Mignolet su zasmetali jedan drugome, a Benzema je loptu proslijedio u mrežu.

Cristiano Ronaldo se u nastavku svim silama trudio doći do još jednog pogotka kojim bi se izjednačio s Raulom na ljestvici najboljih strijelaca u Ligi prvaka. Bivši napadač Reala je zabio 71 gol, Ronaldo je trenutno na 70 i jasno je Raul još dugo neće biti na vrhu. No, i Messi koji je na 69. mu puše za vratom...

Ronaldo je u drugom dijelu dva puta bio u prilici zabiti 71. pogodak, no vratar Liverpoola Mignolet mu je oba puta odlično obranio. No, slaba je to utjeha za redse koji nikada prije nisu primili tri gola u domaćoj europskoj utakmici... Nakon što je Ancelotti u 75. minuti izvadio Portugalca, igra se smirila i kao da su obje momčadi čekale kraj susreta.

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za redse, kao i Luka Modrić u dresu Reala. No, ni jedan od njih nije pružio partiju za pamćenje.

>> Pogledajte Mandžukićev gol za Atletico!

Komentara 10

DI
dinamojavolim1
22:09 22.10.2014.

gube 0:3 a publika im pljesce...svaka cast

DI
dinamojavolim1
21:48 22.10.2014.

real je drugi svijet i stvarno ne kuzim sta je liverpoolu trebao baloteli...nikak se ne uklapa u engleski nogomet

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
21:46 22.10.2014.

Za Nives ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije