Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI OVE SEZONE

Modrić i Rakitić u idealnoj momčadi Primere!

Luka Modrić
Foto: NPH/Pixsell
1/2
05.05.2014.
u 12:54

Modrić u svojim rukama drži konce sredine terena dok je kapetan Seville Rakitić zbog dinamike u igri najbolji veznjak prve polovice sezone

Nogometni portal Goal.com sastavio je ovosezonsku najbolju momčad španjolske lige. Među najboljim veznjacima svoje su mjesto našli Luka Modrić i Ivan Rakitić.

Kako pišu, Modrić u svojim rukama drži konce sredine terena dok je kapetan Seville Rakitić zbog dinamike u igri najbolji veznjak prve polovice sezone. U veznom redu našli su se još Realov Gareth Bale i Atleticov Koke.

Najbolji je golman Levanteov Navas, a u obranu su smjestili Sevillina Fazia, Atleticova Godina te Laportea iz Athletic Bilbaa. Očekivano najbolji napadački trojac dolazi iz klubova koji su još u igri za naslov. To su Lionel Messi, Diego Costa i Cristiano Ronaldo.

>>Mourinho poslao službeni upit za Modrića, Real odgovorio: Nema šanse!

Komentara 5

AN
Android
13:10 05.05.2014.

Ovo je nekima Silver-Tape na ustima.

YG
yves.grigic.9
13:07 05.05.2014.

Zaslužno i jedan i drugi.

Avatar Topgen
Topgen
15:56 05.05.2014.

Modric-Rakitic-Kovacic. Poznaje li netko bolju srednju liniju od ove ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije