Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON PORAZA

Mislav Oršić: Nismo bili pravi, moramo biti jači u glavama

UEFA Europska liga, Rapid Beč - GNK Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
21.10.2021.
u 21:08

- Ovo nije bio naš najbolji dan i zato smo izgubili. Moramo se pripremiti, biti jači u glavama i dati 100 posto i onda pobjeđujemo - rekao je Oršić.

Dinamo je u trećem kolu skupine H Europske lige s 2:1 u Beču na gostovanju kod Rapida.

- Teško mi je reći u čemu je problem. Nismo bili pravi i Rapid je zasluženo pobijedio. Puno smo griješili, posebno u sredini terena gdje nismo realizirali dodavanja na pet ili 10 metara iz čega su nam oni radili kontre - rekao je Mislav Oršić.

Može li Dinamo svladati Rapid za dva tjedna na Maksimiru?

- Definitivno možemo. Ovo nije bio naš najbolji dan i zato smo izgubili. Moramo se pripremiti, biti jači u glavama i dati 100 posto i onda pobjeđujemo - rekao je Oršić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 6

FR
freeshooter
22:54 21.10.2021.

Mislave, to je istina, od glave i psihe polazi sve, a niste bili pravi...što znači da priprema utakmice nije bila dobra, pa oni su lošiji od Genka, kojeg ste razvalili, jer ste ušli pripremljeni i odlučni u utakmicu, za razliku od večeras...svi ste bili loši, gori od goreg, sa nizom nedopustivih grešaka, pali ste na psihi, bez prave želje, htijenja i vizije igre...sreća je samo što nas idu raspored i rezultati, pa je i dalje sve u našim rukama, ili bolje rečeno, u glavama...ajmooo diginite se...

BU
Bubalamala
17:13 22.10.2021.

HNL sve više zaostaje za ostalom Evropom. Dosad se Dinamo još i znao provući ali sada niti oni nisu više dobri.

Avatar Oneill
Oneill
07:48 22.10.2021.

Oršić misli pametniji a ne jači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije